Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Бандени вече предлага на пазара у нас пълен набор от продукти и решения за отопление на Danfoss

07.12.2018 г.

Бандени, водеща компания у нас в доставката и обслужването на продуктите от направление Електрозадвижвания, честотни преобразуватели и софт стартерите VLT® на световния лидер Danfoss, разшири обхвата на предлаганите от нея изделия. Клиентите на българското дружество вече могат да се възползват от още по-голямо портфолио, обогатено с високоефективните и надеждни решения и системи за отопление на глобалния производител.„Фирма Бандени добави в продуктовата си гама пълен набор от техника, технически решения и цялостно оборудване за отопление на Danfoss, които не само ще бъдат достъпни на пазара у нас чрез нея, но и ще бъдат вграждани в изпълняваните от нас проекти“, коментираха за Инженер.bg от Бандени, единственият оторизиран и сертифициран сервиз на Danfoss Drives за територията на България.Сред изделията и цялостните решения на датския производител, които вече са част от продуктовото портфолио на Бандени, са терморегулатори, електрически и електронни стайни термостати, подови водни отоплителни системи, регулатори за климатични системи, регулатори с компенсация по външна температура и ПИ-регулатори, управляващи мотор-вентили, сферични и бътерфлай вентили, баланс-вентили, регулатори на налягане-дебит, пластинчати топлообменници, топлофикационни абонатни станции, енергоизмервателни уреди и др.„Ще работим в полза на нашите клиенти, като се стремим да разширяваме дейността си и предлагаме повече продукти, нови услуги и готови решения. Приносът от дейността ни е все повече да се използват енергийно ефективни продукти, които определят нашето бъдеще и правят живота комфортен и много по-лесен“, заявиха от българската фирма.


Повече информация за Бандени ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бандени, Danfoss

Още от ОВК