Новини

Безплатните приложения от Belimo Valve Sizer и RetroFit правят избора на точния вентил и механизъм по-лесен отвсякога

20.09.2019 г.


Имате нужда от подходящ вентил със съответстващия му изпълнителен механизъм? Или пък да замените стар механизъм със съвременно технологично решение? Всичко това вече е повече от лесно. А как ще ни разкажат от фирма Белимо България, която предлага продуктите на водещия швейцарски производител Belimo Automation на родния пазар. „Безплатните приложения Valve Sizer и RetroFit на Belimo могат да направят професионалния ви живот по-лесен“, коментираха за Инженер.bg от българското дружество.Оптималният избор на вентили и технологични решения никога не е бил по-достъпен и ефективен, благодарение на специализираните за целта приложения от Belimo. Да видим какво предлагат те:


Valve Sizer


Valve Sizer е приложение за селекция на вентили, разработено, така че да помогне при избора на оптималната комбинация на вентил с ел. изпълнителен механизъм за отопление, вентилация и климатизация.


„Можете да изберете най-подходящите за вашия конкретен случай вентил и механизъм – стандартен, бърз, с или без аварийна функция. За целта е необходимо да специфицирате дебита и диференциалното налягане, да дефинирате начин на присъединяване, номинален размер, клас налягане PN или други характеристики, а Valve Sizer ще свърши останалото“, обясниха от Белимо България.


Файловете с технически характеристики са налични за изтегляне, а селекторът е във вариант на английски и немски език.RetroFit


„По-рано или по-късно изпълнителните механизми за клапи за въздух или вентили трябва да бъдат подменени. Но не е лесно да бъде определен точно съответстващ заместител. Ето защо Belimo разработи приложение, чрез което да откриете подходящото задвижване, въвеждайки само няколко параметъра“, посочиха от българската компания.


Така че, ако искате да скочите в бъдещето чрез миналото, ето на както можете да разчитате:

 - 2 500 вентила от различни производители със съответстващите им изпълнители механизми от Belimo;

 - 1 300 изпълнителни механизма за клапи за въздух от различни доставчици със съответстващото им Belimo решение;

 - Допълнителна полезна информация.


Приложението за модернизация може да бъде използвано навсякъде – както в офиса, така и на обекта.

„И двете приложения са налични безплатно за Apple iOS и Google Android OS, като могат да работят и чрез интернет браузър“, поясниха от Белимо.


За достъп чрез браузър, бихте могли да използвате следните линкове: Valve Sizer App / RetroFit app.

 

Повече информация за Белимо България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Белимо България, Belimo

Още от ОВК