Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Открийте блаженството на прохладата без хрема и болки в гърба – с иновативната технология Samsung Wind-Free™

11.06.2020 г.


Усетихте ли вече? Лятото вече е тук, а първите жеги съвсем скоро ще ни накарат да потърсим хладно убежище у дома или в офиса, където ни чакат добре климатизирани помещения. Но нека си признаем климатиците крият и редица неприятни усещания, на първо място от които е непрестанният студен вятър, който често ни носи хрема, схванат врат и болки в гърба. Сега обаче можем да се насладим на прохлада без тези допълнителни „екстри“. А как, за Инженер.bg разказаха от българския офис на Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE) направлението за климатизация на технологичния гигант Samsung.„Иновативната технология Samsung Wind-Free™ осигурява ново ниво на комфорт във всяко помещение – така можете да изпитате блаженството на прохладата независимо къде сте и какво правите, без да усещате неприятни студени течения“, заявиха от SEACE.


С хиляди микроотвори, които разпръскват свежия въздух деликатно и равномерно из цялото помещение, Wind-Free™ позволява да живеете, работите и отпочивате приятно. Въздухът се разпространява „лежерно“, като създава усещане за „неподвижен въздух“, което осигурява пълен комфорт ден и нощ.


А ето и как работи технологията:


1. Предният панел се отваря и чрез режим „Бързо охлаждане“ студеният въздух бързо обхваща цялото помещението;

2. Зададената температура се достига в режим „Бързо охлаждане“ и предният панел се затваря;

3. Режимът Wind-Free™ равномерно разпространява свежия въздух през хиляди микроотвори.


Продуктова гама Wind-Free™ включва:


- Samsung Wind-Free™ за стенен монтаж: с правоъгълен, изчистен силует, този уред се вписва във всяко пространство. Подходящ е за битови приложения и малки търговски обекти. Осигурява интелигентна домашна климатизация, като се настройва автоматично към оптимални условия за работа в съответствие с потребителските предпочитания.


„Wind-Free™ за стенен монтаж с AI Auto Comfort е още една стъпка към интелигентния начин на живот. Той анализира условията в стаята и моделите на ползване, след което автоматично коригира температурата. А тя също може да се управлява с помощта на приложението SmartThings, налично за устройства с Android и iOS“, разясниха от българския офис на SEACE;


- Samsung Wind-Free™ еднопътна касета: с малка височина и елегантен дизайн, решението намира приложение в хотелски стаи и офиси, а оптимизираната му конструкция охлажда бързо и ефективно, без да оставя недостигната зона в помещението;


- Samsung Wind-Free™ четирипътна касета: разработен за по-големи пространства като обширни офиси и търговски площи, този вариант включва опционално и йонизатор, който освежава въздуха и го пречиства от бактерии и вируси.


„Дигиталната инверторна технология на компресора на Samsung помага за пестено на енергия, като същевременно намаля вибрациите и шума при работа на уредите. Сензорът за откриване на движение (MDS), който се предлага за модел Wind-Free™ Elite (стандартен) и за Wind-Free™ 4-пътна касета (опционално), допринася за ефективно охлаждане на помещението, когато в него няма никой“, посочиха от компанията у нас.


овече информация за Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материалSamsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)

Още от ОВК