Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Булклима: Kaisai обяви пазарния дебют на нови въздушни завеси с елегантен дизайн и усъвършенствани характеристики

03.06.2019 г.

И през 2019 г. продуктовото портфолио на доказаната полска компания Kaisai Еurope бе разширено с нови модели въздушни завеси Platinum New, които се отличават с елегантен дизайн и лесен монтаж. Те са подходящи за административно-битови сгради, търговски обекти и шоуруми. „Подобрената им визия и високата ефективност ги правят лесни за интегриране във всеки интериор, затова са предпочитано решение от архитекти, интериорни дизайнери и взискателни клиенти“, споделиха за Инженер.bg от фирма Булклима, която предлага изделията на Kaisai у нас.Въздушните завеси имат предназначение да създават преграда срещу проникването на горещ въздух в климатизирани помещения. Използват се и през зимата, когато не допускат студения външен въздух да достигне затоплените стаи. „Най-общо те разделят зони с различна температура. Монтирани над врати или прозорци, въздушните завеси създават плосък въздушен поток с много висока скорост, който образува невидима въздушна „врата“, възпрепятстваща външната топлина или студ да навлиза в помещенията“, допълниха от фирма Булклима.


Следователно, въздушните завеси съдействат за подобряване на температурния комфорт в климатизирани и отоплени помещения. Сред основните параметри, оказващи влияние върху температурния комфорт, е подвижността на въздуха. Именно върху този параметър оказва влияние въздушната завеса, оптимизирайки скоростта на въздушните течения в границите от 0.2 и 0.5 m/s.


Въздушните завеси Kaisai Platinum New се предлагат в 3 различни типоразмера, с или без допълнителен електрически нагревател за върхови натоварвания през зимата.За разлика от други въздушни завеси от гамата Kaisai, тези нови модели могат да бъдат монтирани на максимална височина от 4 m над пода. Устройствата са оборудвани с DC вентилатор и позволяват регулируем дебит на въздуха. Всяка въздушна завеса се контролира чрез безжично дистанционно управление или от вградения контролен панел.„В допълнение към иновативната серия Platinum New марката Kaisai включва и въздушни завеси от серията Silver и Gold, които се характеризират с оптимизирани технически параметри, лесна инсталация и високо качество, при това на конкурентна цена“, коментираха в заключение от фирма Булклима.Пълната гама висококачествени продукти Kaisai могат да бъдат поръчани или намерени на склад в търговските обекти на фирма Булклима.


Повече информация за Булклима ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Булклима, Kaisai

Още от ОВК