Новини

Булклима: Fujitsu General инвестира в развитието на климатичните си системи с нов развоен център в гр. Кавазаки, Япония

05.11.2018 г.

Световнопризнатият японски концерн Fujitsu General Limited разширява изследователската си и развойна дейност в областта на климатичните системи, като за целта изгражда нов център в пристанищния град Кавазаки, разположен в североизточната част на Япония”, съобщиха за Инженер.bg от Булклима, утвърдена компания в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията, която предлага решенията на Fujitsu General на българския пазар. „Новият център ще разполага със съоръжения за изпитване, които ще тласнат напред развитието на иновациите, базовата технология и оборудването на Fujitsu General”, допълниха от българското дружество.


Новият изследователски и развоен център ще дава възможност за възпроизвеждане на приложението и монтажа на климатичните системи в реална среда, например в многоетажни сгради.


„Наличните в развойния център учебни съоръжения ще допринесат за подобряване на технологичните умения и знания на инженерите. Предвижда се и организиране на семинари с външни фирми, за да се насърчават сътрудничеството и стремежът към иновации. По време на обученията специалистите ще могат да обсъждат развиваните технологии и тенденции в областта на климатизацията”, разказаха от Булклима.По думите на ръководителя на Fujitsu General Австралия, г-н Филип Перам, компанията вече разполага с най-модерните съоръжения в своите научноизследователски и развойни центрове в Япония, Тайланд и Китай.


„Новата сграда в Кавазаки допълнително ще подобри възможностите на Fujitsu General за производство на климатични системи за търговско и жилищно приложение", допълни той.


Новият развоен център в Кавазаки вече е в процес на изграждане, като плановете са до края на юни 2019 г. той да е напълно готов и да заработи.Повече информация за Булклима ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Булклима, Fujitsu General

Още от ОВК