Новини

Нови вентилаторни конвектори SysLoop на Systemair поддържат различен микроклимат в отделни зони на една сграда

30.09.2019 г.


Systemair обяви пазарния дебют на нови вентилаторни конвектори SysLoop, които са разработени специално за работа с термопомпи. „Основно предимство на новите продукти е, че с тях могат да се охлаждат и нагряват едновременно отделни помещения в една сграда. Това прави конвекторите подходящо решение за сгради, в които има различни температурни зони, както и в които е необходимо да се поддържа различен микроклимат, като например търговски центрове, хотели или офиси“, обясниха за Инженер.bg от екипа на Системеър България.


 

Какви са преимуществата на вентилаторните конвектори SysLoop?

 

С височина от 250 mm, те могат лесно да бъдат монтирани на места с окачен таван или в сервизно помещение. „Коефициентът на преобразуване при работа в режим на отопление (СОР) на конвекторите SysLoop достига до 5.7, а този на енергийна ефективност – до 5.05. Към предимствата на иновативния продукт на Systemair се нареждат ниското ниво на шумпри работа (б.ред. с 12 dB по-малко в сравнение с масово предлаганите на пазара модели) и високата енергийна ефективност, а високата им надеждност при работа се дължи и на използвания коаксиален топлообменник“, допълниха още от българската компания.


 

Иновативните вентилаторни решения SysLoop дават възможност за реализацията на разнообразни хидравлични и въздушни конфигурации, а достъпът до вътрешните компоненти е осъществим без сериозни усилия.

 

Ето какви са останалите характеристики на новите конвектори на Systemair:

 

 - Предлагат се в 3 размера: SL15, SL20, SL30;

 - Могат да бъдат закупени във вариант само за охлаждане или с термопомпа;

 - Капацитетът им за охлаждане е в рамките от 1.5 от 2.9 kW;

 - Отоплителната им мощност варира от 1.9 до 3.7 kW;

 - Имат номинален въздушен поток от 435 до 525 m3/h;

 - Снабдени са с EC вентилатор;

 - Използват хладилен агент R410A.

 


Systemair Group, част от която е Системеър България, е с над 40-годишен опит в производството и доставката на оборудване за ОВК системи, сред които вентилатори, климатици, вентилационни решетки, лъчисто отопление и др. „Нашите решения за дома, индустриалния сектор и здравеопазването се отличават с високо качество, ефективност и иновативност. Гордеем се с високата надеждност на предлаганите от нас продукти и сме фокусирани изцяло върху нуждите и изискванията на нашите клиенти“, заявиха в заключение от Системеър България.

 

Повече информация за Системеър България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Системеър България, Systemair

Още от ОВК