Новини

Ви Ей Си България: Умно отопление от Schwank, осигурено с комуникационната технология ModBus

05.04.2019 г.

Със стандартното внедряване на автоматично управление IC 4000 във всички нови системи на Schwank, компанията засвидетелства огромната важност, която има автоматизацията в разработването на съвременни решения за отопление. „Новото управление IC 4000 формира „мозъка“ на всяка отоплителна система на Schwank. Посредством технологията ModBus, приборите могат лесно да бъдат свързани към централна управляваща система и да работят комбинирано с множество устройства, без да се налага да се правят каквито й да са хардуерни промени, споделиха за Инженер.bg от доказаната инженерингова компания Ви Ей Си България ЕООД, която е търговски представител на Schwank у нас.Комуникационната технология ModBus позволява реализацията на съвременни решения за мониторинг на всички важни за отоплителната система параметри, като например текущите стойности на консумацията и мощността. „Тази прозрачност на системата дава възможност да се създаде и актуализа непрекъснато база от подробни данни, която да се използва за анализ на системата“, коментираха от Ви Ей Си България.


Съвременните отоплителни системи на Schwank разполагат и с допълнителен модул за дистанционен мониторинг и обслужване SchwankControl Touch.


„В комбинация с технологияга ModBus, SchwankControl Touch се превръща в най-иновативната система за управление на инфрачервените отоплителни системи на Schwank. Цялата информация, получена чрез IC 4000, е показана по лесен за употреба и ясно подреден начин върху сензорен дисплей“, допълниха от Ви Ей Си България.


Оторизираният потребител може да направи подробни системни настройки на устройството, като използва данните от интегрираните системи за сградно управление. Това осигурява най-добрата ефективност и надеждност на работа на отоплителната инсталация и значително увеличава лесната й употреба от страна на потребителя.Всички продукти за газово лъчисто отопление на Schwank могат да бъдат закупени от Ви Ей Си България. „Експертите на компанията са на разположение да предоставят компетенен съвет и качествени проектни, монтажни и сервизни услуги“, заявиха в заключение от Ви Ей Си България.


Повече информация за Ви Ей Си България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Schwank, Ви Ей Си България

Още от ОВК