Новини

Вътрешни климатични тела за скрит канален монтаж на Samsung – невидим, но неуморен експерт в постигането на комфорт

01.04.2019 г.

Климатичните системи на Samsung са с доказано високо качество и са проектирани да работят оптимално при всякакви климатични условия, като осигуряват висок комфорт и през четирите сезона. „Климатичните тела за скрит канален монтаж Samsung Slim Duct, MSP Duct и HSP Duct са високоефективни, с оптимален дебит на въздуха и с основание могат да се разглеждат като едно от най-желаните технически решения от интериорните дизайнери, тъй като работят безотказно, но остават скрити над окачен таван“, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), поделението на Samsung, специализирано в областта на климатичната техника.Вътрешните климатични тела Samsung Slim Duct са предназначени за скрит канален монтаж. Те се разполагат над окачен таван и дискретно предоставят на помещенията, в които са монтирани, стабилен и ефективен контрол на климата. Монтажът и поддръжката са лесни, благодарение на компактните им размери и тегло – те са сред най-леките на пазара. Подходящи са за помещения с ниски тавани и ограничено пространство между таванската плоча и окачения таван.Каналните машини Samsung MSP Duct се отличават с по-висока отоплителна и охладителна мощност и голяма далекобойност на въздушната струя. „Затова те са идеално решение за големи помещения, например за бални и конферентни зали. Въпреки тези показатели телата се характеризират с безшумна работа, поради прецизния контрол на външното статично налягане“, поясниха от SEACE.


Телата HSP Duct осигурява изключителна производителност на охлаждане и отопление. Вентилаторът на вътрешното климатично тяло поддържа свободен напор до 250 Pa. „Експанзивната далекобойност на въздуха и гъвкавият монтаж ги правят желано решение за помещения с високи тавани“, допълниха от SEACE.

 

И трите типа тела от серията са пригодени за монтаж във въздухопроводна мрежа, която транспортира въздуха по въздуховоди и го подава през вентилационни решетки. По-този начин те остават скрити, което е добре от естетическа гледна точка, защото не оказват какъвто и да е ефект върху интериора и дават възможност на дизайнерите да разгърнат идеите и въображението си. Телата HSP Duct лесно се съчетават с декоративни вентилационни решетки, с което значително улесняват работата на специалистите, занимаващи се с интериорен дизайн.„Друго значително удобство на Samsung Slim Duct, MSP Duct и HSP Duct е съвместимостта им с други тела в една система, като например във VRF, в която едно външно тяло захранва много на брой вътрешни тела и цялата тази система е с променлив дебит на хладилния агент“, коментираха в заключение от Samsung Electronics Air Conditioning Europe.


Повече информация за Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), pixabay.com

Още от ОВК