Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Данфосс, сегмент Отопление: Иновативният софтуер Heat Selector вече е с интерфейс на български език

29.03.2019 г.

Данфосс, сегмент Отопление, представя пред клиентите и партньорите си от цялата страна иновативната програма за избор на оборудване Heat Selector. Многократно доказал своите качества, софтуерът вече официално е наличен на български език. „По този начин той се превърна в първата подобна програма на нашия пазар, която работи с интерфейс на родния ни език. Това ще улесни неимоверно всички проектанти и клиенти на Danfoss в България“, коментираха от дружеството.


 

Danfoss, сегмент Отопление, част от структурата на Danfoss, е европейски лидер в производството на интелигентни системи за електрическо подово отопление, както и на решения за външни приложения.

 

„Heat Selector е един от най-добрите онлайн инструменти, който оптимизира процеса на планиране и проектиране в областта на отоплението. Той спестява време при избора на продукт и предлага подходящи аксесоари, които да допълнят конфигурацията. В същото време осигурява лесен достъп до цялата необходима документация“, допълниха от Данфосс.


 

„Софтуерът е изключително функционален и предлага възможност за избор и сравнение на продукти, изчисления, проектиране и споделяне на проектите, както и много други опции. Той е интуитивен с лесен и ясен интерфейс – програмиран, така че всеки да работи с него“, посочиха от българското дружество.


 

Основните характеристики и предимства на програмата включват:

 

  •  - Възможност за извършване на собствени изчисления на място;

  •  - Опростен дизайн, бърз и лесен за използване;

  •  - Гарантирано високо качество на продуктите;

  •  - Достъп до най-добрите решения спрямо конкретните нужди на потребителя на основата само на най-новите продуктови версии;

  •  - Пространство за съхранение на персонализирани проекти и управление на данните.Heat Selector ще бъде представен чрез поредица от семинари

 

Всички заинтересовани от Heat Selector специалисти ще могат да се запознаят с неговите специфики и възможности по време на специалните информационни семинари в страната, които Данфосс планира.


Събитията ще се проведат както следва:

 

 - В Пловдив на 16 април 2019.;

 - В София на 18 април 2019;

 - Във Варна на 16 май 2019.

 

В рамките на всяко едно от събитията ще бъдат анонсирани още и новите продукти и решения на датската компания в сферата на отоплителните системи.

 

За повече детайли относно Heat Selector, можете да посетите на: heatselector.danfoss.com

 

Ако имате интерес към други продукти на „Данфосс“ изчерпателна информация ще получите от местното търговско представителство.

 

Повече информация за Данфосс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Danfoss, Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

 

Още от ОВК