Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Изборът на продукти за разпределение на въздуха вече е много по-лесен със Systemair Dеsign

15.08.2019 г.

Огромно разнообразие от продукти с различни характеристики, приложна област и степен на автоматизация – това накратко е продуктовата листа на доказания шведски производител на цялостни решения за вентилация, отопление и климатизация Systemair. Но как да се ориентират клиентите на компанията в този „океан“ от продукти и предложения? Как да направят правилния избор? С тази цел от развойния екип на компанията са разработили Systemair Dеsign, за който ще ви разкажем в настоящия материал.Systemair Dеsign е онлайн приложение, което помага на клиентите на водещия европейски производител лесно и точно да открият подходящите за тях продукти за разпределение на въздух, противодимни и пожаропреградни клапи, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на компанията.

 

„Цялата информация и техническата документация на изделията се визуализират с едно докосване чрез директен достъп до базата данни на Magicloud. Със Systemair Dеsign качеството на вътрешния въздух се проследява, а изчертаването се извършва реалистично в 3D изглед на помещението“, поясниха от Системеър България.


 

Опростената конфигурация на продукта гарантира на потребителите, че никога няма да забравят да поръчат всички необходими аксесоари.


Друго предимство от използването на Systemair Dеsign е, че споделянето на избраната продуктова селекция с другите участници в проектния екип вече е много по-лесно.


„Имате ли по-сложен проект? Просто изпробвайте частта „Проекти“ и вземете цялостна оферта за всички необходими материали. Ако се нуждаете от помощ, не се колебайте да се свържете с: office@systemair.bg“, обърнаха се към клиентите си от цялата страна от Системеър България.

 

Заинтриувахме ли ви? Запознайте се със Systemair Dеsign ТУК.


Повече за възможностите на платформата, бихте могли да научите от видеото. 

 

Повече информация за Системеър България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Системеър България, Systemair

Още от ОВК