Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Интерметал: Продължаваме да работим за нашите клиенти и партньори, като сме взели всички мерки за безопасност

09.04.2020 г.


Интерметал, една от най-големите компании у нас, занимаващи се с внос и търговия на материали от неръждаема стомана и компоненти за ОВК и ВиК, продължава да работи активно, въпреки извънредната ситуация. „Във връзка с форсмажорните обстоятелства, наложени от разпространението на коронавирус на територията на България, сме предприели всички предписани от държавата мерки за обезопасяване на работните помещения и търговски части и оставаме на разположение на нашите клиенти”, съобщиха за Инженер.bg от дружеството.Ето какво са сигурили от компанията:

 - Основно почистване на всички търговски и работни площи ежедневно;

 - Средства за дезинфекция на всеки вход на сградата, както и в търговските и работните помещения;

 - Трипластови маски за служителите.


За да остане на разположение на клиентите си без прекъсване, Интерметал раздели екипа си на няколко групи, чиято работа продължава на две 14-дневни смени. Едновременно с това, всички дейности, които не налагат лично присъствие, се изпълняват дистанционно.


„За да минимизираме риска, взехме решение да ограничим достъпа на външни лица до търговските помещения, като се надяваме така да осигурим както тяхната, така и нашата безопасност. Правим всичко по силите си да гарантираме непрекъснат и безопасен работен процес, и ако взетите мерки доведат до забавяния, се извиняваме предварително и молим за разбиране в този труден за всички момент“, заявиха още от Интерметал.


Компанията предлага продукти на доказани производители от Европейския съюз, Сърбия и Турция, разделени в няколко основни направления: неръждаеми материали, отопление, ВиК, климатизация, промишленост и професионални дисплеи. Сред партньорите на Интерметал са доказани производители като: Watts, Salus, Galletti, RM, Fiore, Riello, Plamen, Sunsystem, Wilo, Genebre, Bugatti, Sime, LG, Wavin, Rehau и мн.др.Логистичната мрежа на Интерметал включва складове в осем ключови града в България, а именно: София, Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора и Монтана, като общата им площ надхвърля 25 000 m2. През 2007 г. фирмата създаде и собствена производствена база – Inox Centre, в Пловдив, оборудвана с модерни високотехнологични машини и съоръжения, предлагащи изработване на изделия от неръждаема стомана с нестандартни размери.


Повече информация за Интерметал ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Интерметал, freepik.com

Още от ОВК