Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Камини и печки Edilkamin от Интерметал – класически уют с модернистична италианска визия и съвременни технологии

15.06.2020 г.


Като уважаващ себе си съвременен човек, който цени високо семейството и дома си, вероятно сте направили всичко възможно Вие и близките Ви да се почувствате наистина като в крепост, веднага щом прекрачите входната врата. И все пак… нещо липсва? И ние знаем какво е то – домашното огнище – буквално! Представяме Ви дизайнерските и изключително ефективни италиански камини, печки и котли с марка Edilkamin, за които ни разказаха от доказаната търговска компания Интерметал.„Edilkamin е водеща компания в областта на отоплението на дърва и пелети с повече от 55-годишен опит, която се е развила от производител на камини в технологичен дизайнер на екологично и икономично домашно отопление. Италианското дружество предлага модерни технически решения с изискан дизайн, съобразени със съвременните изисквания“, заявиха от Интерметал.


В продуктовата гама на Edilkamin можете да намерите отоплителни решения, работещи с дърва и пелети, които отдават топлинна енергия както чрез въздух, така и чрез вода.Печките и камините на пелети и дърва произвеждат топъл въздух за отопление на помещението, в което са инсталирани, а в зависимост от модела и с подходяща въздухопроводна система  и на съседни помещения. Уредите са лесни за инсталиране благодарение на малките си размери и принудителната си изпускателна система, като богатото разнообразие от модели и мощности ги прави подходящи както за класически, така и за модернистични интериори. И още нещо изключително важно модерната технология на уредите Edilkamin гарантира безопасност, програмируемост и високо ниво на автономност при работа.


„Камините с марка Edilkamin са перфектната комбинация от традиционна атмосфера и съвременни технологии. Моделите се различават по размери, мощност и външен вид  от широка, панорамна камина, до тънка, вертикална, от ъглови модели до двустранни модели, с плоско, кръгло или призматично стъкло и с чугун, Ecokeram® или огнеупорен материал“, посочиха от българското дружество.Освен цялостни решения, производителят предлага и отделно само вътрешни тела за камина, които могат да се използват както при изграждане на нови, така и за модернизация на стари „домашни огнища“.


„Специално място в портфолиото на италианската компания заемат специалните рамки за камини, които могат да се превърнат във вдъхновение и стилен завършек на всеки дом“, подчертаха от Интерметал. Мрамор, травертин, неръждаема стомана, боядисан метал и стъкло са само част от материалите, използвани за визията на широката гама камини на дърва и пелети.


„Отоплителните решения Edilkamin могат да се използват в системи за подгряване на вода, която да се достави до радиатори, подово отопление, както и да се използва за производство на битова гореща вода. Възможно е отоплителните уреди да се комбинират и със слънчеви панели за още по-екологично и енергийно ефективно отопление“, поясниха от Интерметал.Повече информация за Интерметал ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Интерметал, Edilkamin

Още от ОВК