Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Клима КГ: От качеството на оборудването зависи изправната работа и рентабилността на отоплителната инсталация

30.10.2019 г.


Началото на отоплителния сезон „дебне зад ъгъла“ и много домакинства и обществени сгради търсят по-удачен вариант за отопление спрямо миналогодишния. Българската производствена компания Клима КГ, специализирана в областта на вентилационната, климатичната и отоплителната техника, предлага качествено оборудване за отоплителни инсталации, чрез което ефективността им би могла да се повиши. „Оборудването, с което се изгражда една отоплителната инсталация, е от значение не само за изправната ѝ работа, а също така и за нейната рентабилност“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.


 

Сред продуктите за отоплителни инсталации, които са предназначени да захранват отоплителните тела, са колекторните кутии. Вътре в кутиите се монтират колекторни тръби със захранващи отвори към отоплителни тела. Колекторните кутии, които произвежда Клима КГ са два вида – за вграден и за открит монтаж. Те се произвеждат от листова стомана и имат електростатично нанесено прахово покритие, което гарантира дълъг живот на изделието. За предотвратяване на външни влияния, колекторните кутии за външен монтаж се произвеждат със секретен заключващ механизъм. В комплекта са включени конзоли за разпределителни колектори и монтажни принадлежности.


 

„Разполагаме с модерна производствена база и със специализирани екипи за монтаж на нашето оборудване, в това число вентилационни, климатични, отоплителни, ВиК, спринклерни и електроинсталации, както и със сервизна група за поддръжка“, посочиха от Клима КГ.

 

В областта на отоплението, компанията се гордее с множество реализирани проекти в редица обществени, производствени и търговски сгради. Всички те са съобразени със специфичните предпочитания на клиента, както и с чисто технологичните проектни изисквания.


 

Освен на продукти за отоплителни инсталации, доказаната българска инженерингова компания Клима КГ е специализирана и в производството на изделия като въздуховоди, филтри, шумозаглушители, вентилационни, фасадни и подвижни жалузийни решетки, вентилаторни боксове, енергоспестяващи блокове, смукателни кухненски чадъри, електрически калорифери и др.

 

Повече информация за Клима КГ ЕООД , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Клима КГ, pixabay.com

Още от ОВК