Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Клима КГ: Държим на подбраните материали и съоръженията, с които произвеждаме нашето вентилационно оборудване

25.07.2019 г.

Клима КГ ЕООД e българска производствена компания, специализирана в областта на вентилационната, климатичната и отоплителната техника. Фирмата произвежда елементи от поцинкована ламарина и вентилационно оборудване. „Държим на подбраните материали и съоръженията, с които работим. Производствената ни база е оборудвана с модерни и съвременни машини, което гарантира реализирането на висококачествена продукция на конкурентни цени“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.


 

В асортимента на дружеството са включени продукти като въздуховоди, филтри, шумозаглушители, вентилационни, фасадни и подвижни жалузийни решетки, вентилаторни боксове, енергоспестяващи блокове, смукателни кухненски чадъри, електрически калорифери и др. Клима КГ разполага със специализирани звена за монтаж на вентилационни, климатични, отоплителни, ВиК, спринклерни и електроинсталации, както и със сервизна група за поддръжка.

 

„В услугите, които извършваме, са включени още сервизно и гаранционно обслужване. За нас е от особено значение да осигурим безпроблемната работа на проектираните и изградени от нас климатични инсталации“, поясниха от фирмата.


 

Висококвалифицираният персонал на Клима КГ се състои от млади инженери и специалисти с дългогодишен опит в областта на топлотехниката. Стремежът на компанията е винаги да намира оптимално решение според изискванията на клиентите. В тази връзка тя има множество реализирани проекти в редица обществени, производствени и търговски сгради, включително спортни зали, търговски центрове, здравни заведения, офис сгради, хранителни вериги, както и едни от най-реномираните хотели.

 

Дружеството разполага със сертификати за качество, които удостоверяват, че фирмата извършва коректно всички дейности по производство, монтаж и поддръжка на отоплителни, климатични, вентилационни, спринклерни и ВиК инсталации.


 

Ръководството на Клима КГ стриктно прилага политика по „Качество и околна среда“, насочена към всички процеси и дейности по изграждане, монтаж, поддръжка и профилактика на отоплителни, климатични, вентилационни и ВиК инсталации. За реализацията на тези цели и задачи дружеството е разработило, внедрило и поддържа „Система за управление на качеството и околната среда“, съответстваща на международните стандарти. 


Повече информация за Клима КГ ЕООД , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Клима КГ

 

Още от ОВК