Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Новият уебсайт на Системеър България предлага модерна визия, подробна информация и разширена функционалност

29.10.2019 г.

 

 

 

 

 

Водещият производител на оборудване за ОВК системи Systemair Group представи наскоро нов корпоративен уебсайт с модерна визия и разширена функционалност, достъпен и на български език. Уебстраницата на Системеър България е с адаптивен и модерен интерфейс, който позволява лесна навигация, включително и през мобилни устройства. Тя дава достъп до подробна и разнообразна информация, разделена е в рубрики, които са организирани така, че да направят работата с платформата максимално бърза и удобна.„Systemair е в крак с изискванията на съвременните дигитални тенденции, което демонстрираме и с новия ни уебсайт. С нашите продукти се работи лесно и изборът им също е изключително лесен. Селективните програми са on-line и са свободно достъпни. На сайта поддържаме актуална информация за нашите продукти и решения. Въведохме и категория „Did you know“, където споделяме любопитни факти и приложения. Ежемесечните ни новинарски бюлетини също ще се публикуват на сайта, за да може информацията да е винаги налична и достъпна“, заявиха пред Инженер.bg от Системеър България.


На уебсайта на Системеър България специалистите могат да се запознаят още с видео съдържание, каталози и брошури на продуктите, съдържащи подробни данни за моделите от различните категории. Информационните материали могат да бъдат разглеждани от десктоп и мобилни устройства, както и през апликацията Systemair Media Center, която е свободна за изтегляне през сайта.Освен това клиентите на Системеър България имат възможността да изтеглят и приложението SAVECair App, което служи за дистанционно управление на вентилационните системи за дома на Systemair. При възникнали въпроси, потребителите биха могли да открият и контакти на офиса на организацията у нас.


Повече информация за Системеър България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Системеър България, Systemair, pixabay.com

Още от ОВК