Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

„Обядвай с шефа на ...“ Данфосс България и разбери формулата за успешен бизнес от първо лице

20.08.2019 г.

Искате да се срещнете лично с мениджър от водеща компания? Любопитни сте да научите повече за неговата работа? Сега е моментът да действате! „Включете се в кампанията „Обядвай с шефа на ...“. Данфосс България е сред компаниите, които се включиха в инициативата, в рамките на която ще имате възможност да се запознаете с търговския ни директор – г-н Боян Кусаров“, съобщиха за Инженер.bg от Данфосс България, сегмент Отопление, част от датската група Danfoss.От г-н Кусаров ще научите повече за предизвикателствата в неговата работа, за дейността на компанията, коятоправи планетата по-добро място за живот, благодарение на своите продукти и решения, както и всичко, свързано с формулата за успешен бизнес, което ви вълнува.


Необходимите условия, за да участвате, са да бъдете студент и да отговорите на няколко въпроса чрез регистрационната форма на уебстраницата на кампанията ТУК. От Данфосс България ще изберат само един от кандидатите – този, който е проявил най-добри творчески способности. Затова не пестете креативност!


Технологичната група Danfoss има над 80-годишна история. Европейският производител на отоплителна, охладителна и климатична техника и системи непрекъснато разработва интелигентни и енергийно-ефективни продукти, както и иновативни технологични решения, намиращи разнообразно приложение. Чрез тях компанията изпълнява своята мисия да осигурява на своите клиенти по-благоприятни условия за живот.„В основата на корпоративната философията на Данфосс България е заложена идеята за креативния потенциал на младите хора и тя активно подкрепя развитието на специалистите, които тепърва стартират своята кариера, чрез проекти за професионални обучения и стажантски програми“, подчертаха от българското дружество.


Инициативата „Обядвай с шефа на..." се организира от To The Top Agency и успя да обедини 40 лидери от водещи компании и разнообразни сфери на дейност в България.


Подробна информация ще намерите на уебсайта и фейсбук страницата на кампанията.


Не пропускайте да се регистрирате за участие в кампанията. Крайният срок е 31 август 2019 г.


Повече информация за Данфосс България, сегмент Отопление, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Danfoss, Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

Още от ОВК