Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Да се погрижим за отоплението и климатизацията – кръвоносната система на всяка сграда, с Рувекс

14.06.2019 г.

В специализираното изложение за енергийна ефективност EE & BE, което се проведе паралелно с MachTech & InnoTech Expo 2019, участие взе и фирма Рувекс с атрактивни съоръжения, решаващи редица проблеми, свързани с отоплението и климатизацията на сгради. В асортимента си компанията има уреди с доказано качество на производители като De Dietrich, Domusa Teknik, Global и др. „Търсейки съвършенство, Рувекс винаги е новатор в бранша и така успява да е в крак с бъдещите технически и пазарни тенденции“, разказаха от компанията за Инженер.bg.


 

Посетителите на форума имаха възможност да видят:

 

Термопомпи на немския производител De Dietrich


Термопомпите Alezio G Hybrid представляват гама от въздушно-водни инверторни термопомпи, състоящи се от външно тяло и вътрешен хидравличен модул с компактни размери и вграден поточен бойлер с газов котел, който произвежда БГВ (битова гореща вода). „Именно в това се изразява хибридната функция на термопомпата. Тя може едновременно или отделно да работи като термопомпа и кондензационен газов котел, според атмосферните условия и нуждите от отопление, като използва най-ефективния енергиен източник, било то газ или електричество“, коментираха от Рувекс.


Alezio Evolution – серия инверторни термопомпи въздух/вода с външен и вътрешен хидравличен модул. Тези термопомпи работят при външни температури до -20 оС и се предлагат в монофазно (MR) и трифазно (TR) изпълнение. Разполагат с електронна регулация на вътрешната температура спрямо външната, а мощността им варира от 6 до 16 kW.


HP Inverter G Hybrid – термопомпа въздух/вода инверторен тип с външно тяло и вътрешен хидравличен модул. Лятото термопомпата работи и в режим на охлаждане и може да произвежда БВГ. Има автоматичен превключвател и възможност за самостоятелен избор на режима.


Термопомпите HPI Evolution се отличават със своята компактност и висока производителност, и се състоят от вътрешен и външен инверторен модул. Те могат да се използват както за отопление, така и за охлаждане през лятото.


De Dietrich Naneo – компактен изключително лек и надежден газов котел с иновативен дизайн и висока производителност, благодарение на кондензната технология. Осигурява постоянна температура и топла вода с дебит 19 l/min, като бързо възстановява водния обем за повторно източване.


Продукти на Domusa Teknik


От продуктите с марка Domusa Teknik на щанда на фирма Рувекс имаше палетен котел с електронна модулация, система за автоматично почистване и мощност до 132 kW. Изложен бе и безжичен смарт термостат, който работи с повечето котли на Domusa Teknik и позволява основно управление на аналогови котли, като може да променя зададената температура на котела и същевременно да програмира различни температури в различни времеви интервали.

 

Повече информация за Рувекс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от ОВК