Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Пазарен дебют на нов мултиканален контролер DEVIreg Multi от Danfoss с обновен и адаптиран софтуер

10.04.2020 г.


Въпреки извънредната ситуация, в която е поставен светът, Danfoss не спира да работи и обяви пазарния дебют на нов мултиканален контролер на DEVI! „DEVIreg™ Multi е 7-канален електронен програмируем контролер за монтаж на DIN шина. Хардуерната си част той унаследява от MCX08M2 – доказан продукт от портфолиото на Данфосс, сегмент Хладилна и климатична техника, но тя вече е с обновен и адаптиран софтуер“, съобщиха за Инженер.bg от Данфосс, сегмент Отопление.Основните характеристики на контролера DEVIreg™ Multi са:

 - 7 независими канала за управление;

 - 8 сензора с температурен обхват от -50 до + 200 0C;

 - 5 типа аларми с различни функции;

 - 3 режима на управление;

 - Управление на температурен диапазон;

 - Комуникация Modbus RS485;

 - Прецизно управление на температурата;

 - Известяване и мониторинг за кабелни повреди;

 - Графичен LCD дисплей.


„С новия DEVIreg™ Multi имате възможност да спестите значителни разходи, защото купувате само един контролер вместо няколко. С него, освен това, се постига и редуциране на енергийните и експлоатационните разходи“, подчертаха от Данфосс, сегмент Отопление.


Други предимства на новия продукт включват достъп до цялата информация за експлоатация на системата посредством един дисплей, както и лесно управление и своевременно известяване за възникнали грешки при работа на системата.


„С DEVIreg™ Multi използвате едно устройство за управление на различни приложения“, обобщиха от българското дружество на водещия европейски производител.


Данфосс, сегмент Отопление, предоставя решенията за отопление на европейския лидер в производството на интелигентни системи за отопление Danfoss. Част от технологичната група е и DEVI – утвърден производител на системи за топене на лед и сняг, отопление на тръби и защита от замръзване.


Повече информация за Данфосс ЕООД, сегмент Отопление, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Danfoss, Данфосс, сегмент Отопление

Още от ОВК