Новини

Елегантност и стил с дизайнерската серия радиатори на Radiatori 2000 от Интерметал

12.02.2018 г.

Италианската компания Radiatori 2000 е един от европейските лидери в производството на алуминиеви радиатори, изработени по метода леене под налягане. Радиаторите, произведени от фирмата, се отличават с иновативност, високо качество и надеждност. Те са разработени така, че да отговорят и на най-високите изисквания на клиентите, не само по отношение на висока енергийна ефективност, но и като дизайн. С голяма сила това важи за гамата от дизайнерски радиатори, включваща моделите Ottimo, Pietro, Ottimo +, Cover и Vulkano. На българския пазар те могат да бъдат закупени от фирма Интерметал.


 

Дизайнерските радиатори на Radiatori 2000 се различават от стандартните модели както със своите естетически характеристики, така и по използваната производствена технология. „Иновативни и стилни, тези радиатори запазват и типичните функционални характеристики, които може да предложи всеки алуминиев радиатор“, коментираха от Интерметал.

 

Ottimo – алфа моделът сред дизайнерските радиатори

 

Това е водещият продукт в колекцията от дизайнерски радиатори на Radiatori 2000. Той е плод на съвместната работа на дизайнерите Менеджело и Паолели(Meneghello & Paolelli), които успяват да създадат модерен радиатор с характерен облик, който в същото време не губи своята функционалност и мощност.

 

Радиаторът е с намалена широчината. В същото време тай се характеризира с висока топлинна ефективност. Благодарение на своя естетичен дизайн, този модел бе отличен с наградата Red Dot Design Award 2016.

 

Радиаторите Pietro внасят елегантност в интериора

 

Отличаващи се от стандартните радиатори, моделите Pietro внасят стил и елегантност в интериора. Те се предлагат в два основни цвята, в два различни размера и два начина на монтаж. „В зависимост от предпочитанията, този модел може да бъде монтиран както вертикално, така и хоризонтално. Подходящ е и за монтаж в бани, като в този случай за удобство на потребителя, към радиатора може да се добави допълнителна алуминиева релса за хавлии“, поясниха от Интерметал.

 

Pietro е представител на модерните уреди за отопление. Той се предлага в три различни варианта – електрически, хибриден и хидравличен. „С инсталирането на радиатор Pietro, потребителите си гарантират оптимален комфорт, намалена консумация на енергия и оптимално поддържане на постоянна температура”, коментираха от Интерметал.


Моделът Ottimo+ съчетава мощност и стил

 

При модела Ottimo+ дизайнът среща мощността. Този радиатор е подходящ за инсталация както в класически, така и в дизайнерски домове.

 

„Моделите Ottimo+ внасят дизайнерски привкус, без да бъдат пренебрегнати технологичните иновации, качествените покрития и енергийната ефективност“, заявиха от Интерметал.

 

Cover е решен с огледален ефект

 

Този модел поставя началото на нова ера при дизайнерските радиатори, съчетавайки напълно нова визия с висока ефективност. Равномерната гладка повърхност, както и изненадващият огледален ефект в предната част го превръщат в елемент, придаващ характер и уникалност на мястото, в което е инсталиран.

 

Радиаторите Vulkano са оборудвани с интелигентна електроника

 

Мощен, стилен и универсален. „Оптимална комбинация от италиански дизайн и високи технологии. Рециклиран алуминиев радиатор, подходящ за използване в комбинация с високоефективни системи за производство на топлина, като слънчеви панели, термопомпи а кондензационни котли“, категорични са от фирма Интерметал. Моделът Vulkano е подходящ за отопление и охлаждане.

 

Радиаторът е оборудван с интелигентна електроника, която позволява избор на желаната температура във всяка стая и индивидуално управление на скоростта на вентилатора, за да се гарантира безшумната му работа. „Функцията Sleep изключва използването на вентилаторите през нощта, като същевременно продължава да осигурява топлина. Функцията Boost от друга страна, увеличава ефективността, за да се постигне незабавен комфорт“, заявиха в заключение от фирма Интерметал.

 

Информация за Интерметал ООД – марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

 

Източник на снимковия материалИнтерметал, Radiatori 2000

Още от ОВК