Новини

Рувекс: Изключителен дизайн и висока ефективност, осигурени от радиаторите Global VOX

02.05.2019 г.

Иновативна технология и изключителен дизайн – този нов продукт на компанията Global осигурява най-доброто от това, което един радиатор може да даде. Ребрата са решени конструктивно така, че да отдават топлина по начин, гарантиращ висока ефективност без загуби. Дългият им експлоатационен живот, лесният монтаж и сертификатът за качество ги превръщат в едно изключително конкурентно решение за радиаторно отопление. И не на последно място, елегантният дизайн съчетаващ се с всеки интериор, удовлетворява изискванията както на крайния потребител, така и на всеки архитект и интериорен дизайнер, споделиха за Инженер.bg от фирма Рувекс, търговски представител на Global за България.


 

Радиаторите Global VOX са сертифицирани в Политехническия институт в Милано по европейските стандарти за качество EN 442. Високата им топлинна мощност позволява да бъдат монтирани радиатори с по-малък размер.

 

Ефективността им се дължи на на високата топлопроводимост на алуминия, който се нагрява бързо и отдава равномерно топлина към околната среда за по-кратко време.


Поради високото качество на вложения материал, радиаторите Global VOX се предлагат с максимално дълга гаранция за срок на експлоатация, дължаща се и на високата им корозионна устойчивост. Освен това, интензивното предварително фино обработване чрез анафореза и епоксидното прахово емайлиране гарантира, че радиаторите ще запазят топлотехническите си характеристики за много дълъг период от време.


 

Важно предимство на радиаторите от гамата е лесният им монтаж, дължащ се на факта, че този тип отоплителни тела са леки и компактни, лесно преносими и при монтаж не изискват специално укрепване.

 

VOX радиаторите са с елегантен дизайн, който се вписва във всяка интериорна концепция. „Те могат да се използват във всички инсталации за гореща вода или парно отопление до 110 °C с работно налягане до 6 bar“, поясниха от фирма Рувекс.


 

Радиаторите от серията могат да бъдат монтирани в системи, използващи стоманени, медни или термопластични тръби. За да бъдат избегнати проблеми, дължащи се на натрупване и корозия в отоплителната система, когато се използват смесени метали, е препоръчително да се провери рН, в случай че топлоносителят е вода.

 

В магазините и складовата база на Рувекс могат да бъдат намерени всички типоразмери на алуминиеви радиатори с марка Global.

 

Повече информация за Рувекс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Global, Рувекс

 

Още от ОВК