Новини

Рувекс: Изживейте зимата с високопроизводителни пелетни котли и камини Rossi на Kozlusan

08.01.2019 г.

Във вихъра на зимата специалистите от фирма Рувекс насочват вниманието на своите клиенти и партньори към пелетните котли и камини от серията Rossi, производство на утвърдената турска компания Kozlusan heating systems. „Тази серия камини и котли са специално разработени за ценителите на качеството, надеждността и дълготрайността. Те се отличават с модерен дизайн и  висока енергийна ефективност”, съобщиха за Инженер.bg от Рувекс.


Котлите и камините от серията Rossi са съвременни енергийно-ефективни и екологични уреди, които работят с пелети. Те са с енергиен клас А+ и КПД 92%, а мощността им варира в диапазона от 5 до 25 kW.


Отоплителните уреди се отличават с компактни размери и тегло от 150 kg, което ги прави удобни за монтаж, поддръжка и зареждане, като в същото време заемат малка площ в жилището. Габаритните им размери са: височина 117 cm, ширината 51.5 cm и дълбочина 75 cm.


„Бункерът за пелети с капацитет от 45 kg допълнително улеснява обслужването и подготовката за горене“, уточниха от Рувекс.


Отоплителните уреди от серията Rossi са с воден обем от 35 l, а работното им налягане е 2.15 bar. Максималната работна температура е 90 оС, като границите, в които може да беде регулирана варират от 35 до 85 оC.


Рувекс е компания с над 1000 реализирани проекта, отличаващи се с високо качеството в проектирането и изпълнението. Сред тях са котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи. В богатия продуктов асортимент на фирмата се включват алуминиеви радиатори, лири за баня, газови и нафтови котли, котли на твърдо гориво, бойлери, термопомпи, климатици, VRF системи, соларни системи, вентилация, тръби и компоненти за автоматизация и др.Фирма Рувекс е сертифицирана изискванията на международния стандарт за управление на качеството ISO 9001:2000.

 

Повече информация за Рувекс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Рувекс

Още от ОВК