Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Комфортна и безшумна среда с най-компактния вътрешен модул за охлаждане на Samsung

10.02.2020 г.

 

 

 

 

 

Професионалните климатични системи на Samsung Electronics за търговски и жилищни обекти използват модерни технологии, чрез които намаляват консумацията на енергия и текущите разходи, работейки безшумно и осигурявайки оптимален комфорт при максимална ефективност. „Един от ярките примери за това е най-компактният вътрешен модул за охлаждане в целия свят – еднопосочната касета FCU Chiller. Благодарение на тънкия си и компактен дизайн, климатикът е подходящ за всеки тип интериор. Вътрешният модул се отличава със своята висока производителност и същевременно безшумна работа“, разказаха пред Инженер.bg от Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE) – дъщерно дружество на межрународния концерн у нас.


 

Тънък и компактен дизайн

 

Със своята височина от едва 135 mm, тънката еднопосочна касета FCU Chiller е най-компактният вътрешен модул за охлаждане, наличен на межународния пазар. Процесите на монтаж и поддръжка във всяко помещение са значително улеснени благодарение на олекотения дизайн на климатика. Тези високопроизводителни модули са толкова дискретни, че могат лесно да се впишат във всякакъв тип интериорни решения“, поясниха от SEACE.

 

Технически специфики на FCU Chiller:

 

- Капацитет на охлаждане 4.15 kW, капацитет на отопление 5 kW;

- Номинално захранване: 55W;

- Номинално работно напрежение: 0.29 A;

- Вентилатор от тип Cross Flow Fan с мощност 54 W;

- Тегло: 14 kg;

- Външни размери: 1200x138x450 mm.


 

По-лек вътрешен модул

 

Специалистите от Samsung Electronics използват иновативните шкафове ABS при конструирането на компактните вътрешни модули, което ги прави едни от най-леките на пазара. В сравнение с конвенционалните модели на Samsung, които са с тегло около 17 kg, подобреният дизайн на компактните модули е 10.5 kg, т.е. те са с цели 38% по-леки. „Тънкият и лек дизайн означава, че устройствата могат да се монтират много лесно, а това ги прави подходящи за приложения, когато трябва да се инсталират бързо“, заявиха от SEACE.


 

Безшумна и комфортна работна среда

 

Тихото работно място е не само по-комфортно, но и обикновено – по-продуктивно. Новаторският дизайн на перката на компактните вътрешни модули DVM Slim намалява нивото на шума с 30%, осигурявайки на потребителите среда, в която да работят и релаксират в спокойна обстановка, без стрес. „Независимо дали работи в режим на ниска (25dB), или висока скорост (30dB), компактният климатичен модул се характеризира с практически безшумна работа, което го прави не само тих, колкото и дискретен“, добавиха в заключение от дружеството.

 

Повече информация за Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)

Още от ОВК