Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Строително оборудване: Ние сме компания с растеж, инвестираме и търсим колеги с хъс за реализация

14.06.2019 г.

Производствената компания Строително оборудване отново успя да впечатли студентите по време на един от най-мащабните кариерни форуми у нас – „Стажове”, който се проведе в Технически университет – София. През 2018 г. международната компания Husqvarna придоби българското дружество. Какви новости предстоят в русенското производство след тази промяна и има ли нещо различно в стажантската програма на компанията ще прочетете в следващите редове.


 

И през 2019 г. от Строително оборудване предлагат на амбициозните студенти стажантска и стипендиантска програма.


Стажантската програма в производствената компания е с различна продължителност, според различните позиции. Стажът е платен и има осигурени общежитие, транспорт и храна за участниците. „Стажантската ни програма отново обхваща повечето отдели – „Конструктивен и развитие”, „Производство”, „Покупки”, „Логистика и доставки”, както и „Технически контрол на качеството””, споделиха от Строително оборудване.

 

Пробвайте смело, но имайте предвид, че всеки кандидат за стаж в Строително оборудване трябва да изучава техническа специалност. „ Без значение в кой отдел ще кандидатства даден студент, за нас е важно той да има представа какво представлява един машинен елемент, как се произвежда, да притежава технически знания като цяло”, коментираха от компанията.


 

Стипендиантската програма на компанията в момента е процес на разширяване. Тя е предназначена за студенти от втори курс до магистърска програма, като успехът, който се изисква е минимум „Много добър“ (4.50). „За нашата стипендиантска програма търсим младежи, които имат желание да учат и да се развиват. Когато срещнеш един човек, веднага можеш да прецениш дали има хъс за реализация. Именно за такива амбициозни студенти поддържаме стипендиантската ни програма”, считат от Строително оборудване.

 

Строително оборудване е компания с растеж. В завода в България бе отворена нова линия за производство на диамантени дискове. Също така, планирано е лабораторията на компанията да бъде преместена на по-голямо място, за да може да се тестват повече машини едновременно.

 

Повече информация за Строително оборудване ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от ОВК