Новини

ТермАдвайс – специалистът в отоплителните, вентилационни, климатични и хладилни инсталации

26.09.2019 г.


Имате нужда от разработване на цялостен проект за отоплителните, вентилационните, климатичните и хладилните (ОВКХ) инсталации на вашия нов завод, хале, офис сграда или търговски обект? Търсите високо качество на изпълнение на конкурентни цени и доверен партньор, готов да изслуша вашите изисквания и удовлетвори всички ваши потребности? То тогава ТермАдвайс е вашият избор – експертният съвет в отоплителните, вентилационни, климатични и хладилни инсталации!


 

ТермАдвайс е българска инженерингова компания с богат опит и доказан професионализъм в проектирането на отоплителни, вентилационни, климатични, хладилни, котелни и газови инсталации. Наред с това дружеството е специализирано в изготвянето и обследването на енергийната ефективност на сгради и промишлени системи, както и на проекти по всички специалности: технологична, архитектура, конструкции, ОВК, ЕЕ, ВиК, електро, ПБЗ, пожарна безопасност и ПУСО в съответствие с националното и европейското законодателство. Също така упражнява авторски надзор по време на строителството и съблюдава начина на изпълнение на инсталациите.


 

Компанията изготвя експертни оценки на съществуващи отоплителни, вентилационни, климатични и хладилни инсталации на промишлени предприятия, търговски обекти, обществени и офис сгради, жилищни комплекси, хотели и къщи, както и предлага иновативни решения, като BIM и 3D моделиранe, относно реконструкции и подновяване на оборудване с цел повишаване ефективността на инсталациите и оптимизиране на разходите.

 


„Ние предоставяме индивидуален подход и съвременни решения в проектирането за нуждите на всеки един клиент. Имаме реализирани над 350 проекта в страната и в чужбина от най-различни области на индустрията, включително в хранително-вкусовата промишленост, селското стопанство, строителството и търговията“, обясниха за Инженер.bg от ТермАдвайс. „Нашият екип е съставен от утвърдени експерти с богат професионален опит, висока степен на мотивация и компетентност в предоставянето на консултантски и инженерни услуги“, посочиха още от компанията.


 

ТермАдвайс работи в тясно сътрудничество с доказани компании в областта на ОВКХ системи и инсталации като Висман, Де Студио, Проарх, Би енд Джей Груп, Силкад, Дамвент, LG Electronics, Айсберг Интернешънъл, Консорциум Филмар, Atrea Bulgaria, Металстрой и др.


 

Източник на снимковия материал: ТермАдвайс

Още от ОВК