Новини

Удобство и комфорт с новата климатична система на Samsung Wall Mount

16.07.2019 г.

Новата серия климатични системи Samsung Wall Mount e иновативно решение, подходящо за всеки дом и офис. Уникалният им триъгълен дизайн позволява използването на по-голям вентилатор, по-широка решетка за засмукване и по-голяма повърхност на подаване на въздуха. Тези характеристики, заедно с допълнителните V-ножове, позволяват въздухът да се изхвърля по-далеч. Голямата далекобойност осигурява по-добро и равномерно пренасяне на топлината през зимата и студа през лятото, споделиха за Инженер.bg от Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE) – поделението на Samsung, специализирано в областта на климатичната техника у нас .

 

 

Наред с иновативния дизайн, климатичните системи Wall Mount са изключително екологосъобразни. Системата Easy Filter Plus за монтиране на стена поддържа въздуха свеж, филтрира замърсителите и алергените във въздуха със специална филтърна мрежа и уникално антибактериално и антивирусно покритие. Разполага с лесен за почистване филтър, който се намира отвън, отгоре, така че лесно може да бъде изваден и почистен.


 

Друго важно предимство на новите климатични системи е и възможността да бъдат контролирани от всяка точка на света. Специалното приложение Samsung Wi-Fi Kit позволява системата да бъде настройвана и контролирана през телефон или таблет. „Приложението може да бъде използвано навсякъде, по всяко време, за да бъде включена или изключена системата, да бъдат контролирани функциите ѝ, както и да бъде планирана работата ѝ“, поясниха от SEACE.

 

Този клас климатици са с дигитален инвертор и са налични в следните модели и типоразмери: 9000 Btu, 12000 Btu, 18000 Btu и 24000 Btu.


Те разполагат с енергоспестяващ цифров инвертор, който може да поддържа желаната температура, без да включва и изключва често, като по този начин консумира по-малко енергия. Инверторът поддържа комфорта за дълъг период от време, изразходвайки минимално количество енергия.


Климатикът на Samsung започва да охлажда въздуха бързо, като използва специално разработения режим за бързо охлаждане. След това той автоматично се превключва в режим на комфортно охлаждане, за да поддържа желаната температура, така че не е необходимо настройките да се променят.


„Външните тела на Samsung Wall Mount също са оптимизирани, като могат да издържат на изключително високи температури заради по-големия като размери кондензатор и оптимизирания дебит на хладилния агент. Кондензаторът също така има специално покритие, което го предпазва от корозия“, коментираха в заключение от SEACE.


Повече информация за Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)

Още от ОВК