Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

И в условията на епидемия експертите от фирма Рувекс са на разположение на своите клиенти от цялата страна

23.03.2020 г.


Във връзка с извънредната ситуация в страната, доказаната инженерингова и търговска фирма Рувекс съобщи, че продължава да обслужва клиентите си от цялата страна. Българското дружество, специализирано в областта на ОВК техниката, ще работи без директен достъп на външни лица до складовите си бази и търговския отдел, съобщиха за Инженер.bg от Рувекс. Компанията остава на разположение на всички свои клиенти и партньори – ето как можете да се свържете с нейни представители.За технически консултации, запитвания, заявки и покупки от Рувекс, можете да се обръщате на следните телефони:

 - Радостина Велкова на мобилен телефон 0886 399 997 и имейл: r.velkova@ruvex.bg;

 - Цветан Йорданов на мобилен телефон 0888 775 556 и имейл: tsvetan@ruvex.bg;

 - Ивайло Илчев на мобилен телефон 0888 006 362 и имейл: ilchev@ruvex.bg.


Връзка с компанията можете да осъществите и на телефони: 0700 14 014 и 02/976 15 15. Своите въпроси изпращайте и на имейл: office@ruvex.bg.


„Пазете себе си и околните, ние сме на ваше разположение“, призоваха от българското дружество.


Фирма Рувекс проектира, доставя, монтира и сервизира ВиК и ОВК инсталации, включително котелни системи. Сред дългогодишните ѝ стабилни партньори са имената на доказани европейски и световни производители, което прави възможно в портфолиото ѝ да се открият висококачествените продукти и решения с марки DeDietrich, Honeywell, Global, Finder, Hitachi, Lovato и мн.др. Компанията има над 1000 успешно реализирани проекта и се нарежда сред пионерите в изграждането на локални отоплителни системи у нас.Повече информация за Рувекс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Още от ОВК