Новини

Уют, комфорт, топлина и стил с дизайнерските радиатори Cordivari от ТермоДизайнТотал

06.11.2019 г.

 

 

Въпреки топлата есен, зимата „чука“ на вратата, а студът се усеща все по-ясно в мразовитите ранни утрини и вечери. Един от най-ефективните методи за постигане на комфорт, който се използва от десетилетия, включва използването на отоплителни радиатори. Важно е те да се вписват в помещението и като форма, и като цвят, и като изпълнение и материали. „Радиаторите на италианския производител Cordivari са с изключително елегантен и красив дизайн, а голямото разнообразие от форми и цветове е поредната им положителна черта, тъй като ще се впишат във всеки интериор”, разказаха за Инженер.bg от фирма ТермоДизайнТотал, която предлага радиаторите с марка Cordivari на българския пазар.В много български домове все още могат да се видят онези стари чугунени радиатори, които, честно да си признаем, колкото и да са ефективни, със сигурност не изглеждат естетически добре. В съвременните жилища обаче материалите, мебелите и уредите стават все по-модерни, все по-функционални и все по-визуално издържани. Ето защо италианските дизайнери от специализираната компания в производството на отоплителни тела Cordivari, които са ценители на естетиката, създават специални дизайнерски радиатори в най-различни форми, цветове и разновидности, за да осигурят топлина и комфорт на всяко съвременно домакинство.


„Ние предлагаме широка гама от асортимента на италианския производител. Материалите и качеството на изработката им ги превръщат в изключително търсен продукт на нашия пазар“, поясниха от ТермоДизайнТотал.При специалистите от българското дружество ще намерите всичко необходимо за изграждането на вашата отоплителна инсталация, а продуктите на Cordivari ще са най-впечатляващия елемент от нея.


Уреди, вдъхновени от красотата на женските имена Katia, Lucy, Stefania и Lola


Katia VX е отоплителното тяло с квадратни, линейни форми, благодарение на които може да се разположи във всяко жилищно пространство. Освен това се произвежда в 112 различни цвята.


Lucy е елегантно произведение, което се вписва в интериора на всяка баня. Технологията, функционалността и ефективността са уникалните качества на тези отоплителни тела. Lucy се произвежда и в електроверсия, а качеството на детайлите и фините заварки, съчетани с богата цветова гама и специални покрития, могат да задоволят и най-изискания вкус. Радиаторите се произвеждат и в удвоена версия Lucy Plus с по-голяма топлинна мощност, съчетана със също толкова добра визия.  

Stefania е изненадваща и елегантна. „Идеална за бани, тя има издължен и изчистен профил и удовлетворява и най-взискателните клиенти“, поясниха от ТермоДизайнТотал.


Lola Inox също се чувства най-добре в банята и кара и вас да изпитвате същото. „А със съвършения си дизайн прави така, че възстановяването и релакса приемат формата на изящните линии на Lola“, допълниха от доказаната търгарска търговска фирма.Музикалното, филмовото и изящното изкуство са въплътени в дизайн радиаторите на Cordivari


Stradivari се основава на идеята за комбиниране на отоплителни елементи с различни размери, доставящи силно общо въздействие в устойчив класически стил.

 

Movie – дизайнът на това отоплително тяло черпи вдъхновение от киното като средство за визуално общуване. Корпусът му от боядисана стоманена плоскост прехвърля традиционния вид на един обикновен радиатор, за да се превърне в предмет, внушаващ приятелска атмосфера и жизненост.


Frame е прецизно изработена серия с безупречен финиш, която допринася за елегантността и хармонията на всяко помещение. Цветовата палитра е направена с екологични епоксиполиестерни прахове. Цялата гама е снабдена с удобни и гладки стелажи за кърпи от неръждаема стомана.Уют и топлина в модерния прочит на Cordivari


Sandy е линия, изработена изцяло от полирана неръждаема стомана. Топла и елегантна като дома ви, серията е достъпна в широка комбинация от височини и широчини. Неръждаемата стомана, от която е произведена, е гаранция за нейната способност за топлоотдаване и дълготрайност, които я отличават от други подобни продукти.


Rosy Mirror е едноредов радиатор, снабден с огледало, което подчертава издължения профил на греещия елемент. Той може да бъде оборудван и с дървени поставки в бял цвят, естествена дървесина или венге.


Badge предлага една нова концепция за дизайна на радиатор, благодарение на неговата оригинална форма. Предлага се в три варианта на изпълнение, които удовлетворяват функционалността на радиатора, чрез използването на иновативна технология.Hand е радиатор, характеризиращ се със съвременен дизайн и оригинална композиция на греещите елементи. Скритите радиаторни вентили и конзоли подчертават иновативната форма нa Hand и го отличават като атрибут на човешката съзидателност, пълен със символи и визия.


Giuly е декоративен радиатор, предлагащ технология, топлинна мощност и изключителни форми в само 7 mm. Радиаторът е с ергономичен дизайн със скрит вентил, а терморегулаторът е леснодостъпен, поставен фронтално.Повече информация за ТермоДизайнТотал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ТермоДизайнТотал, Cordivari

Още от ОВК