Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Danfoss представя интелигентно отопление от ново поколение. Използвай гласа си и разкрий тайните на иновативната технология

30.01.2019 г.

Мечтали ли сте си някога да извършвате по няколко неща едновременно? Например, докато си почивате на дивана, без да мърдате от него, да включите парното или да настроите желаната от вас температура. Всичко това е възможно. Данфосс сбъдва мечти! От компанията предлагат иновативно и ефективно решение за интелигентен дом – Danfoss Link™ и Danfoss Eco™. Как се работи с новите продукти? За условията, при които могат да се използват, както всякаква друга полезна и интересна информация, разказаха пред Инженер.bg от Данфосс ЕООД, сегмент Отоплителна техника.

 

Данфосс е световен лидер в ефективните решения за интелигентни отоплителни системи. Два от новите продукти, които са разработени от компанията и дават посока в развитието на целия бранш, са Danfoss Link™ и Danfoss Eco™.


 

Какво ви е нужно, за да се превърне и вашия дом в по-умен и интерактивен?

 

Първата стъпка е да притежавате системата за безжично управление на отоплителни инсталации Danfoss Link™ и радиаторния термостат Danfoss Eco™. А „черешката на тортата“ се крие в мобилното приложение на Amazon – Alexa.

 

„Уникалната Bluetooth свързаност към смартфон чрез мобилно приложение прави възможно спестяването на до 30% разходи от енергия, благодарение на дистанционния контрол върху термостата”, подчертаха от дружеството у нас.


 

Забележителният дизайн и впечатляващият начин на работа на термостата получиха и международно признание. През 2018 г. Danfoss Eco™ спечели няколко награди, сред които са Red Dot за високо качество на дизайна и творческо постижение от Немските награди за дизайн, както и приз в категорията „Гласът на хората“ на Датските награди за дизайн.

 

Целия материал можете да прочетете в ДигиталнаИндустрия.bg ТУК.

 

Повече информация за Данфосс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Danfoss, Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

Още от ОВК