Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

 • Да се погрижим за отоплението и климатизацията – кръвоносната система на всяка сграда, с Рувекс

  Да се погрижим за отоплението и климатизацията – кръвоносната система на всяка сграда, с Рувекс

  На изложението за енергийна ефективност EE & BE, което се проведе паралелно с MachTech & InnoTech Expo 2019, участие взе и фирма Рувекс с атрактивни съоръжения, решаващи редица проблеми, свързани с отоплението и климатизацията. Компанията предлага уреди на производители като De Dietrich, Domusa Teknik, Global и др. „Търсейки съвършенство, Рувекс винаги е новатор в бранша и така успява да е в крак с бъдещите технически и пазарни тенденции“, разказаха от компанията за Инженер.bg.

 • Булклима: Kaisai обяви пазарния дебют на нови въздушни завеси с елегантен дизайн и усъвършенствани характеристики

  Булклима: Kaisai обяви пазарния дебют на нови въздушни завеси с елегантен дизайн и усъвършенствани характеристики

  И през 2019 г. продуктовото портфолио на доказаната полска компания Kaisai Еurope бе разширено с нови модели въздушни завеси Platinum New, които се отличават с елегантен дизайн и лесен монтаж. „Подобрената им визия и високата ефективност ги правят лесни за интегриране във всеки интериор, затова са предпочитано решение от архитекти, интериорни дизайнери и взискателни клиенти“, споделиха от фирма Булклима, която предлага изделията на Kaisai у нас.

 • България Терм: Система за домашна автоматизация WATTS® Vision осигурява комфорт при оптимален разход на енергия

  България Терм: Система за домашна автоматизация WATTS® Vision осигурява комфорт при оптимален разход на енергия

  Най-високо ниво на комфорт у дома, при това с максимална икономия на енергия? Вече е напълно възможно с новата система WATTS® Vision® за домашна автоматизация. Повече за найните възможности и предимства Инженер.bg научи от България Терм. „Системата е разработка на нашия дългогодишен партньор Watts Industries Italia. Тя е изключително гъвкава и може лесно да бъде разширявана с широка гама от продукти“, заявиха от българската компания.

 • Рувекс: Изключителен дизайн и висока ефективност, осигурени от радиаторите Global VOX

  Рувекс: Изключителен дизайн и висока ефективност, осигурени от радиаторите Global VOX

  Иновативна технология и изключителен дизайн – този нов продукт на компанията Global осигурява най-доброто от това, което един радиатор може да даде. Дългият им експлоатационен живот, лесният монтаж и сертификатът за качество ги превръщат в едно изключително конкурентно решение за радиаторно отопление. Елегантният дизайн удовлетворява изискванията както на крайния потребител, така и на всеки архитект и интериорен дизайнер, споделиха за Инженер.bg от фирма Рувекс.

 • Новото поколение термопомпи UltraSource на Hoval с мисия за по-малки шумови въздействия

  Новото поколение термопомпи UltraSource на Hoval с мисия за по-малки шумови въздействия

  На 24 април 2019 г. целият свят ще отбележи 24-ия Международен ден на осведомеността относно шума. Събитието е създадено от Центъра за изслушване и комуникация (CHC) през 1996 г., за да ни насърчи да вземаме мерки относно контрола върху шума на местата, на които работим и живеем, а децата ни учат и играят. Като компания, отговорна към околната среда и здравето, Hoval подкрепя инициативата и се стреми непрекъснато да оптимизира своите продукти, така че да са максимално безопасни и щадящи.

 • Ви Ей Си България: Умно отопление от Schwank, осигурено с комуникационната технология ModBus

  Ви Ей Си България: Умно отопление от Schwank, осигурено с комуникационната технология ModBus

  Със стандартното внедряване на автоматично управление IC 4000 във всички нови системи на Schwank, компанията засвидетелства огромната важност, която има автоматизацията в разработването на съвременни решения за отопление. Новото управление IC 4000 формира „мозъка“ на всяка отоплителна система на Schwank. Посредством технологията ModBus, приборите могат лесно да бъдат свързани към централна управляваща система и да работят комбинирано с множество устройства.

 • Вътрешни климатични тела за скрит канален монтаж на Samsung – невидим, но неуморен експерт в постигането на комфорт

  Вътрешни климатични тела за скрит канален монтаж на Samsung – невидим, но неуморен експерт в постигането на комфорт

  Климатичните системи на Samsung са с доказано високо качество и са проектирани да работят оптимално при всякакви климатични условия, като осигуряват висок комфорт и през четирите сезона. Климатичните тела за скрит канален монтаж Samsung Slim Duct, MSP Duct и HSP Duct са високоефективни, с оптимален дебит на въздуха и с основание могат да се разглеждат като едно от най-желаните технически решения от интериорните дизайнери, тъй като работят безотказно, но остават скрити над окачен таван.

 • Данфосс, сегмент Отопление: Иновативният софтуер Heat Selector вече е с интерфейс на български език

  Данфосс, сегмент Отопление: Иновативният софтуер Heat Selector вече е с интерфейс на български език

  Данфосс, сегмент Отопление, представя пред клиентите и партньорите си от цялата страна иновативната програма за избор на оборудване Heat Selector. Многократно доказал своите качества, софтуерът вече официално е наличен на български език. „По този начин той се превърна в първата подобна програма на нашия пазар, която работи с интерфейс на родния ни език. Това ще улесни неимоверно всички проектанти и клиенти на Danfoss в България“, коментираха от дружеството.

 • Електрическите бойлери BelliSlimo на TESY с дебют на изложението Aquatherm Moscow 2019

  Електрическите бойлери BelliSlimo на TESY с дебют на изложението Aquatherm Moscow 2019

  Aquatherm Moscow е водещо международно изложение и една от най-големите бизнес платформи за демонстрация на последните постижения в областта на битовото и промишлено отопление, водопроводните системи, климатизацията, оборудването за басейни, сауни и бани. През февруари тази година TESY взе участие в 23-ото издание на престижния форум, където за пръв път представи BelliSlimo – най-новото попълнение в продуктовата гама електрическите бойлери TESY Cloud с управление през интернет.

 • Булклима представя хиперинверторен климатик Nocria X на Fujitsu General

  Булклима представя хиперинверторен климатик Nocria X на Fujitsu General

  Серията климатици Nocria X на утвърдената марка Fujitsu General преобръща представите за кондициониране на въздуха. „Първият в света климатик с уникалната технология Dual Blaster е снабден с два допълнителни странични вентилатора. Това нестандартно конструктивно решение позволява да се постигне близко до идеалното разпределение на температурата на въздуха в помещението“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Булклима, дистрибутор на Fujitsu General за България на климатици с бранда General.

Още от ОВК