Пазарни акценти / Прегледи

Аква Системи: EkoAir произвежда високоефективни топлообменници, подходящи за ОВК приложения

25.04.2018 г.

EkoAir е компания от Литва, произвеждаща топлообменници от неръждаема стомана, приложими в различни сектори на индустрията. На българския пазар нейните продукти се предлагат от утвърдената българска компания Аква Системи, специализирана в продажбите на оборудване за обработка и пренос на вода, горива, въздух и други флуиди. „EkoAir са специалисти в разработването на пластинчати запоени топлообменници с медна или специална спойка. Продуктите са с гарантирано постоянно високо качество”, заявиха за Инженер.bg от българското дружество.„Две са предимствата на нашите партньори EkoAir, с които те особено се гордеят – ефективността на продуктите и прилагането на най-модерните производствени технологии”, заявиха от българската компания.


Топлообменниците, включени в портфолиото на Аква Системи, се отличават с висока надеждност, и са подходящи за приложения, характеризиращи се с високи работни налягания и температури. Изделията са от неръждаема стомана, с медна или специална спойка, което ги прави приложими в почти всяка област на ОВК системите.Продуктите са разделени в две основни серии: LB, чието проектно налягане е 16 bar при 200 °C, и NB, а които проектното налягане достига 31 bar при 200 °C.


Компанията е позиционирана на 20 km от Рига (Riga), Латвия, а нейните основатели са тесни специалисти в областта на топлообменната техника. „Благодарение на това, EcoAir упражнява пълен контрол върху всеки аспект от производството си, прилагайки съвременни ефективни технологии”, поясниха в заключение от Аква Системи.Повече информация за Аква Системи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Аква Системи, EkoAir

Още от ОВК