Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Вило България с нова сервизна база в столицата

20.01.2017 г.

Утвърденият доставчик на помпи и помпени решения за отопление, климатизация, водоснабдяване, отпадни и дренажни води Вило България откри нова сервизна база в столицата, обявиха за Инженер.bg от дружеството. Адресът на сервиза е гр. София, ж.к. Младост 3, ул. „Инж. Георги Белов“ 2, а екипът от сервизни специалисти е на разположение на клиентите всеки работен ден, през цялата година.

 

сервиз Вило България


Wilo: Нашето обещание за сервизни услуги – лице в лице, надеждно и бързо

Ние имаме за цел само едно – да изпълним вашите изисквания отвъд очакванията. Едно обаждане е достатъчно и ще бъдат предприети всички необходими мерки – бързо, компетентно и в пряко сътрудничество с вас. Ние ще предложим най-подходящото за вас решение“, заявиха от компанията.


Нашето разбиране е, че услугата обхваща пълния жизнен цикъл на продуктите на Wilo. С нашите сервизни техници и партньори ние работим за непрекъснато подобряване ефективността на процесите“, поясниха още те.


ремонтпомпа, помпи


Оборудване по най-високи европейски стандарти и висококвалифициран екип от сервизни специалисти

Новата сервизна база на Вило България е оборудвана по най-високите европейски стандарти за извършване на ремонти дейности и тест на помпеното оборудване. Тя разполага със стенд за изпитания на помпи до 30 кВт, складова база, отделни ремонтни места за канализационни помпи и помпи за питейна вода.


Висококвалифициран екип от професионалисти с дългогодишен опит се грижи за бързата реакция при извършването на сервизните дейности. „Нашите специалисти непрекъснато усъвършенстват уменията си, преминавайки обучения в заводите на Wilo в Дортмунд и Ошерслебен, което гарантира тяхната компетентност и високо качество на предлаганата услуга“, обясниха от българската фирма.


сервизна база


Персонализирани услуги, на които можете да разчитате

Wilo предлага широка гама от решения за постоянен мониторинг, поддръжка и гарантирано надеждна работа, оптимално използване на енергията като гаранция за комфорт, а в по-дългосрочен план и като средство за пестене на пари.Обхватът от сервизни услуги на компанията включва:

 - Ремонтни дейности;

 - Енергийно обследване и консултантски услуги;

 - Въвеждане в експлоатация, тестване на помпите и ръководство при монтаж;

 - Удължена гаранция за период до 3 или 5 години;

 - Резервни части;

 - Енергийно обследване на проекти с Wilo Energy Solution (WES), което преминава през 3 етапа – проектиране, поддръжка и пестене на енергия.


резервни части


Информация за Вило България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерит е в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Wilo, Вило България

Още от ОВК