Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Висман България бе отличена за най-добро дружество и най-добър търговски офис за 2018 г. на немския производител

06.02.2019 г.

На 30 януари, за поредна година в централата на Viessmann Group в Алендорф, Германия, се събраха стотици представители на компанията, включително висшият ѝ мениджмънт, ръководители на дружествата ѝ по целия свят, талантливи изобретатели, иноватори и специалисти от всички нейни отдели. Причината също бе традиционна, а именно да бъдат отчетени резултатите от изминалата 2018 г., като най-талантливите и достойни членове на екипа ѝ бъдат отличени!

 


И голямата новина от събитието през 2019 г., въпреки огромната конкуренция, е, че офисът на водещия немски производител у нас спечели първото място за най-добро дружество и най-добър търговски офис сред останалите фирми на Viessmann по целия свят. А призът напълно заслужено бе връчен от г-н Максимилиан Висман, главен изпълнителен директор и собственик на Viessmann Group, на г-н Александру Лупу, генерален директор на Висман България. „Изминалата 2018 г. бе най-успешната година за нас, откакто Viessmann основа свое дружество в България през 2007 г.”, коментира за Инженер.bg г-н Лупу.

 

Голяма гордост за българската фирма е и постижението на инж. Людмил Цветков, мениджър продажби за региона на Западна България, който бе обявен за „Най-добър търговец” на Viessmann за цяла Източна Европа.

 


Viessmann стъпи на българския пазар през 2004 г. първоначално като търговско представителство, а от 2007 г. и като компания със собствен офис у нас. В България фирмата предлага богата гама отоплителна техника с доказано немско качество за разнообразни енергоносители и мощности. От самото си създаване дружеството Висман България,  което с годините се утвърди като лидер в областта на ОВК решенията у нас, се стреми както към постоянното налагане на иновативни технологии на пазара, така и към непрестанно разширяване на партньорската си мрежа.

 

През изминалата година дружеството официално откри новия си модерен офис в гр. София. Той се намира във Вертиго Бизнес Тауър, сграда, която е призната от немската строителна компания Schüco International KG за един от 12-те най-добри бизнес центрове в Европа. В новия дом на Висман България за първи път врати отвори и специална обучителна зала. „Тя създава модерна работна обстановка с техника от най-висок клас, давайки възможност на посетителите за пряк достъп до инсталираното оборудване. Отчитайки огромната полза, която специалната обучителна зала предоставя за клиентите и партньорите ни, тя е истинска гордост за нас“, коментираха в заключение от Висман.

 

Повече информация за Висман България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Висман България

Още от ОВК