Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

НЕС – синоним на качество, модерни технологии и иновации в решенията за отопление и БГВ

23.08.2018 г.


Със своите търговски марки SUNSYSTEM и BURNiT, дългогодишен производствен опит и утвърдени традиции, българският производител Нови енергийни системи (НЕС) се е превърнал в символ на качество, модерни технологии и иновации в решенията за отопление и БГВ. „НЕС е специализирана в производството на продукти и системи, използващи алтернативни източници на енергия и щадящи околната среда. Фирмата е първият частен производител на слънчеви термални изделия у нас и е пазарен лидер в този сегмент“, коментираха за Инженер.bg от компанията.Обширната продуктова гама на дружеството включва слънчеви колектори, бойлери, буферни съдове, термопомпи, котли, горелки и камини на биомаса, фотоволтаични модули. „Проектираме, доставяме и изграждаме фотоволтаични паркове“, допълниха от фирмата.


НЕС не спира да обогатява своето портфолио от изделия с модерни решения, оползотворяващи възобновяема енергия, в т.ч. технологии за слънчева термална енергия, биоенергия, фотоволтаична енергия и аеротермална енергия. Най-новите попълнения в широката номенклатура на предприятието са котли на дърва и на пелети, фотоволтаични модули и термопомпи.

 

Разполагайки със собствени бази в градовете Шумен и София, включващи производствени, складови и административни площи, разположени на общо над 30 000 m2, екипът на компанията вече наброява над 400 висококвалифицирани и опитни специалисти. Всички дейности, извършвани в рамките на предприятието, са подчинени на система за управление на качеството според изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008.Нови енергийни системи разполага и с много добре развити дистрибуционни канали и партньорска мрежа, покриваща територията на цяла България и Европа, като повече от 70% от изделията на компанията се реализират зад граница.


Във връзка с разширяването на търговската и производствената си дейност, НЕС търси да присъедини към своето голямо семейство амбициозни млади хора, които ще получат шанс „не просто да работят в една престижна и стабилна компания, но и да се развиват и растат заедно с нея“, подчертаха от дружеството.


Повече информация за Нови енергийни системи (НЕС), марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Нови енергийни системи (НЕС)

Още от ОВК