Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Сигурност и удобство със системите против лед на DEVI

18.02.2014 г.

Интелигентно решение на проблемите, които зимата създава предлагат системите против лед и сняг на утвърдения производител на противообледенителни системи DEVI. Те успешно предотвратяват замръзването на олуците и водостоците, а стълбището, терасите, алеята пред гаража и през зимата остават сухи и безопасни. И макар, че температурите навън са по-близки до пролетните, зимата все още не си е отишла, особено в планинските курорти.

 

Системите са преназначени за почистване на лед и сняг от всички външни площи, включително автопаркове, предгаражни алеи, външни стълби, товарни рампи, тротоари.Приложими са за всички видове настилки

Системите могат да се използват за асфалт, бетон или плочи. Благодарение на своята гъвкавост, системите DEVI се адаптират на 100% към конкретния обект, съобразно приложението, специфичните изисквания и климатичните условия. Състоят от нагревателни кабели DEVIflexTM, инсталирани в настилката или в улуците, и електронни терморегулатори DEVIregTM за управление. Системите не изискват техническа поддръжка и не подлежат на стареене. Нагревателните кабели са с 20-годишна гаранция и с живот съпоставим с живота на сградата, в която са инсталирани.Напълно автоматизиран работен процес

Интелигентният терморегулатор с цифрови сензори непрекъснато следи температурата и влажността в зоната, като при необходимост включва или изключва системата. "Това означава, че системата ще заработи точно в началото на снеговалежа и ще спре веднага, щом отопляемата зона е суха. Така защитата от изненадващи зимни травми и повреди е не само гарантирана, но и много икономична", коментират от българския офис на компанията.

 

DEVI e датска компания, създадена в Копенхаген през 1942 г. От 1993 г. DEVI e част от датския концерн Данфосс и днес е най-големият производител на кабелни отоплителни системи в Европа.

 

Източник на снимковия материал: DEVI

Още от ОВК