Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

 • Ви Ей Си България: икономия на гориво от 35% до 50% с газовите лъчисти нагреватели на Schwank

  Ви Ей Си България: икономия на гориво от 35% до 50% с газовите лъчисти нагреватели на Schwank

  Газовите тъмни тръбни нагреватели на Schwank са оптимално техническо решение, осигуряващо високо ниво на комфорт и широка функционалност при отопление на помещения с различно приложение, имащи сравнително ниска или средна височина. „С тези нагреватели се постига равномерно и комфортно разпределение на топлината, както и висока ефективност. Икономиите на гориво могат да достигнат от 35% до 50%, сравнено с топловъздушните отоплителни системи”.

 • Инверторна сплит система U-Crown на GREE: Енергиен клас А++, ефективно отопление/охлаждане и WiFi модул

  Инверторна сплит система U-Crown на GREE: Енергиен клас А++, ефективно отопление/охлаждане и WiFi модул

  От тази година, най-високият клас инверторни сплит климатизатори U-Crown на GREE вече се предлагат на вниманието на българския потребител, съобщиха за Инженер.bg от GREE България. „Инверторната моно сплит система U-Crown е предназначена за стенен монтаж. Тя съчетава елегантен дизайн, широка функционалност и високи технологии от най-ново поколение”, коментираха от фирмата.

 • Високоефективни инверторни термопомпи De Dietrich HPI с мощности до 27 kW

  Високоефективни инверторни термопомпи De Dietrich HPI с мощности до 27 kW

  Серия сплит термопомпи с мощност от 6 до 27 kW на водещия френски производител на отоплителна и климатична техника De Dietrich е сред широкото портфолио от продукти на фирма Рувекс. „Серията De Dietrich HPI включва инверторни термопомпи вода/въздух, които са подходящи както за отопление и охлаждане, така и за производство на топла вода за битово горещо водоснабдяване (БГВ), коментираха за Инженер.bg от Рувекс.

 • Решете проблема с кондензацията с иновативната топлоизолация Styronit

  Решете проблема с кондензацията с иновативната топлоизолация Styronit

  Образуването на конденз е сред най-често срещаните проблеми в сградите. В повечето случаи, той е съпътстван и с допълнителни неприятни последствия като образуване на мухъл и плесени. „Кондензацията е основен проблем както в неизолирани сгради, така и в сгради, при които е използван неподходящ изолационен материал”, коментираха за Инженер.bg от Ем Би Ти Ай Груп. Фирмата предлага на българския пазар иновативния изолационен материал Styronit.

 • Високоефективната циркулационна помпа Wilo Yonos Maxo - сред продуктовата гама на Пъмп Систем

  Високоефективната циркулационна помпа Wilo Yonos Maxo - сред продуктовата гама на Пъмп Систем

  Циркулационната помпа Wilo Yonos Maxo на водещия немски производител Wilo, е част от продуктовата гама на българската търговска фирма Пъмп Систем. Помпата Wilo Yonos Maxo е подходяща за всякакви циркулационни системи, например за отопление с гореща вода, климатизация, охлаждане и за приложение в промишлени циркулационни системи. Няма ограничения по отношение на околната температура при използването й в хладилни/климатични инсталации.

 • Сбъднете мечтата си за собствена сграда и изкачете следващото стъпало в развитието на вашия бизнес

  Сбъднете мечтата си за собствена сграда и изкачете следващото стъпало в развитието на вашия бизнес

  Бизнесът ви се разраства. Чувствате, че е време да инвестирате във ваша модерна и удобна сграда, с място за склад, офис и производствени помещения. За вас е важно тя да се намира на комуникативно място в центъра на България. Фирма Брайт-2000 има подходящо предложение за вас! Терен с прилежаща сграда в строеж, разположени на южния бряг на р. Марица, в широкия център на град Пловдив.

 • Високо-ефективни термопомпи De Dietrich предлага Рувекс

  Високо-ефективни термопомпи De Dietrich предлага Рувекс

  Термопомпите са екологично, енергийно ефективно и сравнително лесно приложимо решение за осигуряване на климатизация или отопление на дома или офиса. „Термопомпените инсталации имат редица предимства, но за да се окаже инвестицията в подобно оборудване печеливша, не бива да се пренебрегва значението на това, кой е производителят им”, коментираха за Инженер.bg от фирма Рувекс, утвърден доставчик на решения за отопление и климатизация у нас.

 • Systemair представи нов модел топловъздушни завеси Frico PA3200C

  Systemair представи нов модел топловъздушни завеси Frico PA3200C

  Водещата шведска компания Systemair обяви пазарния дебют на нова, компактна версия на гамата енергоефективни въздушни завеси РА, предлагани на пазара под търговската марка Frico, съобщиха за Инженер.bg от Системеър България. „Новият модел PA3200C е подходящ за търговски обекти и малки промишлени входове”, поясниха от компанията.

 • Интуитивно управление на подовото отопление с терморегулатора DEVIreg Touch на DEVI

  Интуитивно управление на подовото отопление с терморегулатора DEVIreg Touch на DEVI

  „Дръж краката си топли, а главата студена.” Това гласи една от най-известните „рецепти” за поддържане на добро здраве. Използването на нискотемпературно подово отопление напълно се вписва в тази житейска концепция. Един от лидерите в производството на нагревателни кабели и системи за подово отопление, компанията DEVI, предлага възможност за повишаване на комфорта и ефективността на подовото отопление с терморегулатор DEVIreg Touch.

 • Рувекс разшири гамата с решения за отопление и климатизация на Hitachi

  Рувекс разшири гамата с решения за отопление и климатизация на Hitachi

  Утвърденият български доставчик на решения в областта на системите за ОВК - фирма Рувекс, съобщи, че групата от партньори на фирмата отскоро включва и водещия японски производител Hitachi. „Компанията е лидер в производството и доставката на различни видове продукти. На българския пазар, ние предлагаме климатична техника и термопомпени системи Hitachi, подходящи за широк кръг от приложения”, уточниха от Рувекс.

Още от ОВК