Пазарни акценти / Прегледи

 • Енергийна ефективност на вентилационни системи

  Енергийна ефективност на вентилационни системи

  Във време, в което основните енергийни ресурси стават все по-скъпи, въпросът с енергийната ефективност на техническото оборудване се превръща в основен критерий за неговия избор. Специалистите в областта на ОВК знаят, че съществуват множество методи за оценка на енергийната ефективност на вентилационни системи. Сред най-широко използваните е т.нар. метод за определяне на специфичната мощност на вентилаторите, или SEP.

 • TÜV AUSTRIA Academy Мениджмънт програма за България

  TÜV AUSTRIA Academy Мениджмънт програма за България

  Програмата е създадена в партньорство между TÜV AUSTRIA Academy и ХуМан Институт за хуманистичен мениджмънт България. Темите се представят от успешни в работата си действащи мениджъри и експерти от България и Европейския съюз, което осигурява реални възможности за ефективна подготовка на участниците.

 • Ситигаз България ще газифицира Габрово

  Компанията получи лицензия за разпределение на природен газ на територията на Община Габрово, за срок от 35 години. Ситигаз България е 100% собственост на .Gruppo Societa’ Gas Rimini.

 • Ромстал България с резултати от партньорството със Siemens, направление Сградни технологии

  Ромстал България с резултати от партньорството със Siemens, направление Сградни технологии

  Предлаганата от есента на миналата година широка гама термостати, вентили и задвижки допринася за безпроблемната експлоатация на системите и води до намаляване на енергийното потребление, коментират от Siemens, направление Сградни технологии.

 • Ерато Холдинг с награда от Българска стопанска камара

Още от ОВК