Събития

 • Роботи, дронове и иноватовни технологични разработки, подчинени на Indystry 4.0, очароват гостите на МТП 2017

  Роботи, дронове и иноватовни технологични разработки, подчинени на Indystry 4.0, очароват гостите на МТП 2017

  Пловдив за пореден път е център на най-модерните и иновативни технологии и продукти. Обликът на МТП 2017 е ориентиран изцяло към дигитализацията на индустрията, Индустрия 4.0, развитието на роботиката и високите технологии. Именно в тази атмосфера ни потапят и палати 10 и 11, в които се провеждат международното гейминг състезание и специализираните изложби Робохайтех, Инфотех, Енеко, Елтех, Акватех и Химия. Роботите вече са навсякъде около нас! А къде са те на МТП 2017? Да видим…

 • Директно от панаира: Витман Батенфелд, ЛД, Мари Бентц, Рапид Прогрес, Ритал и Хидро-Хикс България

  Директно от панаира: Витман Батенфелд, ЛД, Мари Бентц, Рапид Прогрес, Ритал и Хидро-Хикс България

  Международният панаир в Пловдив е вече в разгара си! 73-тото издание на най-големия индустриален форум у нас представя последните технологични иновации, като управления за индустриални машини, компресорна техника, измервателно оборудване и др. са само част от експонатите, привличащи интереса на многобройните посетители. Каним ви да разберете повече за Витман Батенфелд България, ЛД, Мари Бентц, Рапид Прогрес, Ритал и Хидро-Хикс България в следващите редове!

 • Бибус България, Галика, Евромаркет Груп, Ритбул, Солид Фил и Трумпф България от панаира в Пловдив

  Бибус България, Галика, Евромаркет Груп, Ритбул, Солид Фил и Трумпф България от панаира в Пловдив

  Панаирът продължава! През настоящата седмица най-новите технологични решения и постиженията на инженерите от цял свят заемат своето почетно място в Града под тепетата. Инженер.bg е на мястото на събитието и с нетърпение ще ви запознава с тенденциите, иновациите и най-новите продукти от света на техниката. В днешния кратък репортаж ще обърнем внимание на новостите, които представят Бибус България, Галика, Евромаркет Груп, Ритбул, Солид Фил и Трумпф България.

 • Международен технически панаир 2017 – символ на една динамично развиваща се икономика

  Международен технически панаир 2017 – символ на една динамично развиваща се икономика

  Днес, 25 септември, тържествено бе открит Международен технически панаир 2017 в Града под тепетата. „Добре дошли в МТП – Пловдив. Днес започва 73-тото издание на най-престижната технологична среща на Балканите. Отново ще направим едно пътешествие в света на иновациите и на бъдещето, заедно с близо 40-те държави, които ще ни покажат авангардни продукти“, с тези думи организаторите приветстваха всички изложители, специални гости и посетители на най-големия индустриален форум у нас.

 • Иновативни софтуерни разработки и строителни технологии очакват гостите на МТП 2017

  Иновативни софтуерни разработки и строителни технологии очакват гостите на МТП 2017

  И през 2017 г. Международният технически панаир в Пловдив ще представи най-новото и най-интересното от света на техниката и технологиите, без да пропусне и интелигентните софтуерни разработки. От 25 до 30 септември гостите на панаира ще могат да се запознаят с премиерния за българския пазар софтуер за интерактивни карти на Here, САЩ, както и с дигиталния интерфейс SDM 30. Нови продукти и технологии ще зарадват посетителите и на специализирана изложба Стройтех.

 • Индустриални течности от най-висок клас от ДТЛ Трейд по време на Есенния технически панаир в Пловдив

  Индустриални течности от най-висок клас от ДТЛ Трейд по време на Есенния технически панаир в Пловдив

  Варненското търговско дружество ДТЛ Трейд също е сред участниците в най-голямата изложба по време на Есенния панаир в Пловдив – Машиностроене. Компанията е съсредоточена основно във вноса и търговията с висококачествени индустриални течности и инструменти за металообработка. ДТЛ Трейд традиционно присъства сред изложителите на големите технически изложения у нас, а по време на Международния технически панаир Пловдив ще посреща гостите си на щанд В19 в палата 13.

 • Болид от Формула 1 ще спира дъха на гостите на 73-ия Пловдивски технически панаир

  Болид от Формула 1 ще спира дъха на гостите на 73-ия Пловдивски технически панаир

  Пловдивският технически панаир винаги е привличал с изключителните атракции, които организатори и изложители подготвят за публиката. Тазгодишното 73-то издание не отстъпва по нищо от предходните. От 25 до 30 септември гостите на панаирното градче ще могат да видят истински болид от Формула 1, както и мотокар-рекордьор. Освен тези два забележителни експоната, по улиците на Пловдив ще „дефилира” електрически автобус, чешко производство, който също ще се превърне в топ атракция.

 • Ритбул ще впечатли бранша с новости от света на електротехниката за поредна година по време на МТП Пловдив

  Ритбул ще впечатли бранша с новости от света на електротехниката за поредна година по време на МТП Пловдив

  Поредна порция новости и изненади ще предоставят от утвърдената българска фирма Ритбул на гостите на специализираната изложба Елтех. Българското дружество години наред специализира в търговска дейност с технически изделия в сферата на електроизграждането, производството и автоматизацията. Участието на компанията на Международния технически панаир в Пловдив е традиционно. Ще можете да се срещнете с представители на компанията в палата 13, щанд F3.

 • Рапид Прогрес на панаира: „Съвременният индустриален свят е немислим без подходящи софтуерни продукти“

  Рапид Прогрес на панаира: „Съвременният индустриален свят е немислим без подходящи софтуерни продукти“

  Какво би бил съвременният индустриален свят без подходящ софтуер? Може би напълно невъзможен, а доказателство за това ще могат да намерят посетителите на щанда на Рапид Прогрес по време на 73-тото издание на Пловдивския технически панаир. „На щанд С9 в палата 13 гостите ни ще видят най-новите и все по-усъвършенствани възможности на съвременните програмни продукти”, заяви за Инженер.bg г-н инж. Иван Вълков, управител на Рапид Прогрес.

 • Евромаркет Груп ще участва с десетки брандове и богат асортимент от техника на МТП Пловдив 2017

  Евромаркет Груп ще участва с десетки брандове и богат асортимент от техника на МТП Пловдив 2017

  За поредна година Евромаркет Груп ще впечатли гостите на Есенния технически панаир в Пловдив с мащабното си присъствие и богатото разнообразие от строителна, земекопна, компресорна и металообработваща техника. „Участието ни в Пловдивския панаир е традиционно. По време на 73-тото издание ще представим четири наши бранда в различни направления: Евромаркет Груп, Евромаркет Кари, Евромаркет Компресор и Евромаркет Кънстръкшън”, съобщиха от утвърдената българска компания.

Още от Панаир 2017