Акценти

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Новини

 • Акция „Отговорни на пътя“ и много предимства за закупилите автомобили по време на Ауто сити Пловдив 2018

  Акция „Отговорни на пътя“ и много предимства за закупилите автомобили по време на Ауто сити Пловдив 2018

  Изложбата за автомобили Ауто сити, която ще се проведе между 24 и 29 септември т.г. в рамките на Международен технически панаир Пловдив, организира мащабна акция „Отговорни на пътя”. Тя е съвместна инициатива на Пътна полиция, Пловдив, Областна администрация, Международен панаир Пловдив и Експо тийм. Важна част от инициативата предвижда закупените на изложението автомобили да бъдат веднага регистрирани в синхрон с кампанията за насърчаване подмяната на старите автомобили.

 • На 28 септември в Пловдив БАВ ще отличи най-добрата пречиствателна станция за отпадъчни води

  На 28 септември в Пловдив БАВ ще отличи най-добрата пречиствателна станция за отпадъчни води

  Общо 12 пречиствателни станции за отпадни води (ПСОВ) ще се борят за признание в професионалния конкурс „Най-добра пречиствателна станция за отпадъчни води“, организиран от Българска асоциация по водите (БАВ). „Отличените съоръжения ще получат награди на официална церемония, която ще се състой на 28 септември 2018 г. в зала „България“ на Международен технически панаир – Пловдив“, информираха за Инженер.bg от БАВ.

 • Тест драйв зона и дилъри на прочути марки автомобили на Ауто сити Пловдив 2018

  Тест драйв зона и дилъри на прочути марки автомобили на Ауто сити Пловдив 2018

  Програма с много изненади очаква посетителите на новата автомобилна изложба Ауто сити Пловдив 2018, която ще се проведе в рамките на Международния технически панаир – Пловдив, в периода от 24 от 29 септември т.г. В тест драйв зоната шофьорите ще могат да пробват 30 модела превозни средства от известни марки производители. Автомобил за трудни терени на Peugeot, нов хечбек на Hyundai, градски модели от индийския автомобилен гигант Mahindra и първият произведен у нас автомобил на Haval са само част от предложенията.

 • Изложители от 40 държави и ръст от 20% на изложбените площи на Международен технически панаир Пловдив 2018

  Изложители от 40 държави и ръст от 20% на изложбените площи на Международен технически панаир Пловдив 2018

  Изложители от близо 40 държави ще се включат в 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе в периода 24 - 29 септември 2018 г. „Есенният технически панаир е едно от най-интересните и мащабни изложения в региона, което привлича изложители и посетители от целия свят. Това се потвърждава и от отбелязаният ръст от 20% на изложбените площи, за тазгодишното му издание“, информираха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив, организатор на форума.

Статии и продукти

 • Един от посетителите на МТП-Пловдив 2018 ще си тръгне с чисто нов лек автомобил по избор

  Един от посетителите на МТП-Пловдив 2018 ще си тръгне с чисто нов лек автомобил по избор

  Посетителят, изтеглил печелившия билет на Ауто сити Пловдив 2018, ще има възможност да направи своя избор между 7 атрактивни модела автомобила. Специализираната изложба, чийто партньор е банка ДСК, ще бъде отворена до 29 септември т.г., в рамките на Международния технически панаир Пловдив. „Всичките седем автомобила, измежду които ще избира победителя, съчетават комфорт, модерни системи за сигурност на пътя и улесняване на шофирането”, информираха от МТП-Пловдив.

 • Хенкел България: Новите уплътнители Loctite NS 5540 и NS 5550 са устойчиви на екстремни температури и в тежки условия

  Хенкел България: Новите уплътнители Loctite NS 5540 и NS 5550 са устойчиви на екстремни температури и в тежки условия

  Henkel обогати продуктовата си гама с две нови уплътняващи решения, разработени специално за работа при екстремни температури. „Loctite NS 5540 и NS 5550 предпазват сглобките от течове при високи температури и налягания, при наличие на химикали, пара, въглеводороди, газове и други работни флуиди, както и в тежки условия на работната среда като цяло“, съобщиха за Инженер.bg от Хенкел България, част от структурата на гиганта Henkel у нас.

 • Международният панаир в Пловдив създава нови хоризонти за бизнеса

  Международният панаир в Пловдив създава нови хоризонти за бизнеса

  Международният панаир в Пловдив е едно от водещите изложения на Балканите, което създава широки възможности за развитието на бизнеса, в съответствие с водещите световни тенденции в науката и техниката. Президентът на Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, Ари Бриенен дава следната оценка на проявата: „Международен панаир Пловдив инвестира в модерни услуги и в инфраструктура, за да запази своята силна позиция в Югоизточна Европа“.

 • Международният конкурс за панаирен плакат ще представи изкуството в света на бизнеса по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният конкурс за панаирен плакат ще представи изкуството в света на бизнеса по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният конкурс за панаирен плакат отново ще заеме своето почетно място по време на 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив от 24 до 29 септември т.г. „Проявата е единствена по рода си. Идеята е да се покаже приносът на изкуството в рекламните послания на бизнеса”, съобщиха за Инженер.bg организаторите на конкурса от МТП-Пловдив.

ПРОМО.bg

 • Професионален перфоратор GBH 3 DFR

  Професионален перфоратор GBH 3 DFR

  Търсите професионален перфоратор с голяма мощност и слаби вибрации. Бош Електроинструменти има специално предложение за вас. Купете сега перфоратор GBH 3 DFR и вземете напълно безплатно комплект Wiha, включващ 9 части в пластмасова вложка.

 • Газови котли De Dietrich

  Газови котли De Dietrich

  Не пропускайте момента! Подсигурете комфортното си отопление през зимата със специалното предложение на Рувекс. Три модела високоефективни стенни газови котли De Dietrich в комплект с комин и термостат. Сега и с 10% отстъпка от крайната цена.

 • Професионални ръчни инструменти Knipex и Wera

  Професионални ръчни инструменти Knipex и Wera

  Ново, супер предложение от Ритбул! Само сега! Всички ръчни инструменти с марка Knipex и Wera, предлагани от компанията, на промоционални цени.

 • Потопяема хидрофорна помпа DAB Divertron 1200 M

  Потопяема хидрофорна помпа DAB Divertron 1200 M

  Ново неустоимо предложение от Помпен офис. Потопяема хидрофорна помпа с вградена електроника DAB Divertron 1200 M на цена от 615 лв. с ДДС. Закупете сега и решете проблема с водоснабдяването, осигуряването на вода за напояване и поддържането на налягане!