Акценти

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Новини

 • Рапид Прогрес впечатли гостите на панаира в Пловдив с последни версии софтуерни решения за производството

  Рапид Прогрес впечатли гостите на панаира в Пловдив с последни версии софтуерни решения за производството

  Последни разработки софтуерно-инженерингови решения от световни IT компании бяха „под светлината на прожекторите“ на фирмения щанд на Рапид Прогрес по време на тазгодишното издание на Международен технически панаир – Пловдив. Компанията запозна посетители и изложители с най-новите версии софтуер за индустрията на своите партньори – Dassault Systèmes (DS) SolidWorks Corporation, DP Technology, CIMCO, Roboris и 3D Systems.

 • Акция „Отговорни на пътя“ и много предимства за закупилите автомобили по време на Ауто сити Пловдив 2018

  Акция „Отговорни на пътя“ и много предимства за закупилите автомобили по време на Ауто сити Пловдив 2018

  Изложбата за автомобили Ауто сити, която ще се проведе между 24 и 29 септември т.г. в рамките на Международен технически панаир Пловдив, организира мащабна акция „Отговорни на пътя”. Тя е съвместна инициатива на Пътна полиция, Пловдив, Областна администрация, Международен панаир Пловдив и Експо тийм. Важна част от инициативата предвижда закупените на изложението автомобили да бъдат веднага регистрирани в синхрон с кампанията за насърчаване подмяната на старите автомобили.

 • На 28 септември в Пловдив БАВ ще отличи най-добрата пречиствателна станция за отпадъчни води

  На 28 септември в Пловдив БАВ ще отличи най-добрата пречиствателна станция за отпадъчни води

  Общо 12 пречиствателни станции за отпадни води (ПСОВ) ще се борят за признание в професионалния конкурс „Най-добра пречиствателна станция за отпадъчни води“, организиран от Българска асоциация по водите (БАВ). „Отличените съоръжения ще получат награди на официална церемония, която ще се състой на 28 септември 2018 г. в зала „България“ на Международен технически панаир – Пловдив“, информираха за Инженер.bg от БАВ.

 • Тест драйв зона и дилъри на прочути марки автомобили на Ауто сити Пловдив 2018

  Тест драйв зона и дилъри на прочути марки автомобили на Ауто сити Пловдив 2018

  Програма с много изненади очаква посетителите на новата автомобилна изложба Ауто сити Пловдив 2018, която ще се проведе в рамките на Международния технически панаир – Пловдив, в периода от 24 от 29 септември т.г. В тест драйв зоната шофьорите ще могат да пробват 30 модела превозни средства от известни марки производители. Автомобил за трудни терени на Peugeot, нов хечбек на Hyundai, градски модели от индийския автомобилен гигант Mahindra и първият произведен у нас автомобил на Haval са само част от предложенията.

Статии и продукти

 • Един от посетителите на МТП-Пловдив 2018 ще си тръгне с чисто нов лек автомобил по избор

  Един от посетителите на МТП-Пловдив 2018 ще си тръгне с чисто нов лек автомобил по избор

  Посетителят, изтеглил печелившия билет на Ауто сити Пловдив 2018, ще има възможност да направи своя избор между 7 атрактивни модела автомобила. Специализираната изложба, чийто партньор е банка ДСК, ще бъде отворена до 29 септември т.г., в рамките на Международния технически панаир Пловдив. „Всичките седем автомобила, измежду които ще избира победителя, съчетават комфорт, модерни системи за сигурност на пътя и улесняване на шофирането”, информираха от МТП-Пловдив.

 • Хенкел България: Новите уплътнители Loctite NS 5540 и NS 5550 са устойчиви на екстремни температури и в тежки условия

  Хенкел България: Новите уплътнители Loctite NS 5540 и NS 5550 са устойчиви на екстремни температури и в тежки условия

  Henkel обогати продуктовата си гама с две нови уплътняващи решения, разработени специално за работа при екстремни температури. „Loctite NS 5540 и NS 5550 предпазват сглобките от течове при високи температури и налягания, при наличие на химикали, пара, въглеводороди, газове и други работни флуиди, както и в тежки условия на работната среда като цяло“, съобщиха за Инженер.bg от Хенкел България, част от структурата на гиганта Henkel у нас.

 • Международният панаир в Пловдив създава нови хоризонти за бизнеса

  Международният панаир в Пловдив създава нови хоризонти за бизнеса

  Международният панаир в Пловдив е едно от водещите изложения на Балканите, което създава широки възможности за развитието на бизнеса, в съответствие с водещите световни тенденции в науката и техниката. Президентът на Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, Ари Бриенен дава следната оценка на проявата: „Международен панаир Пловдив инвестира в модерни услуги и в инфраструктура, за да запази своята силна позиция в Югоизточна Европа“.

 • Международният конкурс за панаирен плакат ще представи изкуството в света на бизнеса по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният конкурс за панаирен плакат ще представи изкуството в света на бизнеса по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният конкурс за панаирен плакат отново ще заеме своето почетно място по време на 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив от 24 до 29 септември т.г. „Проявата е единствена по рода си. Идеята е да се покаже приносът на изкуството в рекламните послания на бизнеса”, съобщиха за Инженер.bg организаторите на конкурса от МТП-Пловдив.

ПРОМО.bg

 • Лентов шлайф UBC 9-R + подарък

  Лентов шлайф UBC 9-R + подарък

  Възползвайте се от предложението на  фирма СР Абразиви & Инструменти! Купете лентов шлайф UBC 9-R на топ цена и ще получите подарък – 10 бр. ленти шкурка + 5 бр. ленти кече!

 • Инверторен климатик Kaisai KEM 12-KTA

  Инверторен климатик Kaisai KEM 12-KTA

  Грабни сега! На изключително добра цена! Високоефективен инверторен климатик Kaisai KEM 12-KTA, серия ЕКО, за 749 лв. с ДДС. Специално снежно предложение от Булклима.

 • Два продукта SolidWorks – на цената на един

  Два продукта SolidWorks – на цената на един

  Искате производителността ви да е толкова висока, колкото един замах с магическа пръчка? В този момент всичко е възможно! Само сега избирате два продукта SolidWorks на цената на един! Oт фирма Рапид Прогрес.

 • Система против котлен камък Dropson EMI-2500

  Система против котлен камък Dropson EMI-2500

  Пие ви се вода от чешмата, но се притеснявате дали е годна? Стига вече! Само сега можете да закупите система против котлен камък Dropson EMI-2500 на промо цена от 550 лв.! От фирма Аква Системи.