Акценти

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Новини

 • Изложба Химия от МТП-Пловдив и тази година ще маркира най-новите тенденции в химическата индустрия

  Изложба Химия от МТП-Пловдив и тази година ще маркира най-новите тенденции в химическата индустрия

  Изложба Химия запознава специалистите в бранша с иновативните продукти, в съответствие със съвременните световни стандарти за качество и безопасност на химическите изделия. Специализираното изложение и тази година ще заеме своето място в палатите на Международен технически панаир – Пловдив, който традиционно ще посрещне своите гости в края на септември. Изложба Химия среща бизнес интересите на производители и търговци от сферата на химическата промишленост.

 • Нови подходи в енергийната ефективност и екологията на изложението Енеко по време на МТП-Пловдив 2018

  Нови подходи в енергийната ефективност и екологията на изложението Енеко по време на МТП-Пловдив 2018

  Нови решения в енергетиката и екологията ще бъдат представени на международната специализирана изложба Енеко. Тя ще се проведе в рамките на един от най-важните Балкански форуми Международен технически панаир – Пловдив, в края на септември т.г. На тазгодишното издание на изложението Енеко ще постави акцент върху иновациите в енергоспестяването и щадящите природата технологии в производството, обществения сектор и бита.

 • Мощни хибридни машини – „хит“ на изложбата Стройтех по време на техническия панаир в Пловдив

  Мощни хибридни машини – „хит“ на изложбата Стройтех по време на техническия панаир в Пловдив

  Тенденцията да се създават все повече хибридни модели вече се наблюдава не само при автомобилите, но и при строителните машини. „Участниците в изложбата Стройтех, която се организира в рамките на Международния технически панаир Пловдив, който т.г. ще се проведе между 24 и 29 септември, ще покажат, че са уловили тази модерна насока“, коментираха за Инженер.bg организаторите от Международен панаир Пловдив. Изложението ще изненада с мощни товарачи, багери и др.

 • Роботизирани решения за индустрията, образованието и бита на изложбата Робохайтех по време на МТП-Пловдив 2018

  Роботизирани решения за индустрията, образованието и бита на изложбата Робохайтех по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният технически панаир в Пловдив, който тази година се провежда между 24 и 29 септември, е популярен форум на Балканите за нововъведения в техниката и технологиите. От години събитието не само се радва на известност и посещаемост, но и разширява своя обхват от изложби и представяния. Преди две години вратите на панаирното градче се отвориха широко за едно ново специализирано изложение, посветено на роботите и роботизираните системи – Робохайтех.

Статии и продукти

 • Международният конкурс за панаирен плакат ще представи изкуството в света на бизнеса по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният конкурс за панаирен плакат ще представи изкуството в света на бизнеса по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният конкурс за панаирен плакат отново ще заеме своето почетно място по време на 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив от 24 до 29 септември т.г. „Проявата е единствена по рода си. Идеята е да се покаже приносът на изкуството в рекламните послания на бизнеса”, съобщиха за Инженер.bg организаторите на конкурса от МТП-Пловдив.

 • Онлайн порталът b2portal – активен помощник на участниците в Международния технически панаир Пловдив

  Онлайн порталът b2portal – активен помощник на участниците в Международния технически панаир Пловдив

  Онлайн порталът на изложителя b2portal е специално замислен да осигури достъп до полезна информация за случващото се около поредното издание на Международния технически панаир Пловдив. „С негова помощ всеки изложител, съизложител или подизложител ще получава постоянен достъп до полезна за него информация, свързана с участието му. Например той ще може да проследи кои от поканените от него партньори са посетили проявата”, информираха за Инженер.bg организаторите на събитието.

 • Международен панаир Пловдив: Златните медали от Есенния технически панаир са едно от най-значимите пазарни отличия

  Международен панаир Пловдив: Златните медали от Есенния технически панаир са едно от най-значимите пазарни отличия

  74-ото издание на Международния технически панаир, един от най-представителните български форуми за инвестиционни стоки и технологии, ще отвори врати в периода от 24 до 29 септември в Пловдив, за да демонстрира тенденциите в над 100 бранша на икономиката. „По традиция, всяка година, по време на изложението се провеждат и конкурсите за златен медал и дизайн на изложбената експозиция, продукт и опаковка“, информираха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив.

 • Сериозен интерес от страна на чуждестранни изложители към МТП-Пловдив 2018

  Сериозен интерес от страна на чуждестранни изложители към МТП-Пловдив 2018

  В края на месец септември, от 24 до 29 гр. Пловдив ще е домакин на 74-ото издание на Международния технически панаир. Изложението се провежда в Града на тепетата от 1892 г. насам и е един от най-престижните търговско-промишлени форуми в България. По традиция то събира на едно място огромен брой изложители и посетители. В разгара на подготовката на тазгодишното издание, организаторите разказаха пред Инженер.bg за това какви фирми привлича то и кои са основните му посетители.

ПРОМО.bg

 • Инверторни климатици KMTA на Fujitsu General

  Инверторни климатици KMTA на Fujitsu General

  Точно в разгара на жегите Булклима отправя ново неустоимо предложение на многобройните си клиенти от цялата страна! Висококачествени инверторни климатици, серия KMTA, на Fujitsu General Limited. При това на атрактивни цени, започващи от 1099 лв.

 • Комплект битове Wera

  Комплект битове Wera

  За вас техници! Нова лятна оферта от Ритбул. Четири различни комплекта битове и комплект накрайници с марка Wera. Само сега, на нови, изключително атрактивни цени!

 • Аварийни осветителни тела

  Аварийни осветителни тела

  Търсите аварийни осветителни тела с високо качество и на добра цена? Вижте атрактивното предложение на Шрак Техник. Четири модела аварийни осветителни тела на цени от 27.38 до 64.78 лв.

 • Интернет термостат SALUS RT310i

  Интернет термостат SALUS RT310i

  Автоматично поддържане на оптимална температура у дома! Възможност и за управление от разстояние. С програмируемите термостати SALUS RT310i от Аква Системи. Закупете сега и вземете подарък  външна батерия за мобилни устройства 4000 mAh POWERBANK.