Събития

Новаторски решения в пневматиката и хидравликата подготвят от ЛД ООД за своето участие на МТП-Пловдив

13.09.2018 г.

За поредна година фирма ЛД ООД ще вземе участие в един от най-големите инвестиционни форуми за техника и технологии в Югоизточна Европа – Международен технически панаир – Пловдив, който ще посреща своите гости между 24 и 29 септември т.г. „Ние сме в очакване на събитието, като нашето запазено място за срещи с посетители, колеги и партньори е в палата 11, щанд А1“, съобщиха за Инженер.bg от ЛД. „И тази година отново ще използваме Техническия панаир, за да представим съвременни и високотехнологични решения в областта на пневматиката и хидравликата, разработка на нашите партньори“, допълниха от фирмата.В портфолиото на доказаната българска търговска и инженерингова компания влизат пневматични и хидравлични компоненти за машини, универсални вентили, ротационни съединения, топлообменна и измервателна техника, компресори и др. Фирма ЛД, която има офиси в няколко български града, е традиционен партньор и представител на изявени на световния пазар компании като Camozzi, Mueller Weingarten, Boge Kompressoren, Atos, Bonomi Group и др.

 

По време МТП-Пловдив 2017 г. ЛД впечатли посетителите на своя щанд с шок абсорбер от последно поколение със заключващи механизми на фирма ACE. Сред новостите, с които гостите на форума имаха възможност да се запознаят, бе и демонстрационната установка на електрически задвижвания от серията C_Electrics на фирма Camozzi, както и с разнообразие от специализирана компресорна техника, включително за високо налягане до 550 bar.


 

Неотдавна българската компания съобщи за обогатяването на своето портфолио с нова серия вертикални електромеханични направляващи оси 5V от Camozzi, специално разработени за вертикални премествания. „Те позволяват прецизен контрол на скоростта, ускорението и позицията по отношение придвижванията на товарите”, коментираха от ЛД.


 „Радваме се, че специалисти именно от екипа ни, съвместно с наши партньори, успяха да създадат и нова разработка на мониторинг система за сгъстен въздух, която дава възможност за наблюдение и анализ на компресори в реално време“, заявиха от дружеството.


„Имаме големи очаквания към предстоящото издание на Международния технически панаир в Пловдив, където се надяваме да срещнем съмишленици, да създадем и укрепим добри партньорства”, споделиха още от компанията.


Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ЛД ООД

Още от Панаир 2018