Събития

Актуални софтуерни решения за индустрията представя Рапид Прогрес на МТП-Пловдив

14.09.2018 г.

Българската компания за иновативни софтуерни решения в индустрията Рапид Прогрес активно се подготвя за среща с посетителите на 74-ото издание на МТП-Пловдив, което ще се проведе между 24 и 29 септември 2018 г. „Заповядайте на щанда ни F1 в зала 13 на международния технически панаир в Града под тепетата. С нетърпение очакваме да запознаем всички посетители и гости с последните новости от продуктовите гами на нашите партньори: Dassault Systèmes (DS) SolidWorks Corporation, DP Technology, CIMCO, Roboris, 3D Systems“, информираха за Инженер.bg от фирмата.Рапид Прогрес е оторизиран риселър за България на DS SolidWorks, която предлага софтуерни решения за високотехнологично производство в различни индустриални отрасли. Сред акцентите в представянето на фирмата в рамките на най-новото издание на форума ще бъдат иновативните решения на SolidWorks за разработване на продукти, които включват дизайн, верификация, комуникация и управление на данни.


„По време на миналогодишното ни участие на техническия панаир в Пловдив обявихме пазарния дебют на SolidWorks 2018, което бе естествено следствие на световната премиера на софтуерния продукт през септември 2017 г.“ припомниха от Рапид Прогрес. Възможностите на платформата са многостранни – с нея може да се създават анимации, проектират отливки, моделират повърхности, маршрутизират тръбопроводи и тръби, да се симулира поток и мн.др.Сред компетенциите на Рапид Прогрес е и разработването на постпроцесори, кинематични и антиколизионни модели за ESPRIT CAM, CNC програмиране и комуникация и др. „Ще запознаем гостите на панаира с актуалните нововъведения в широкоспектърната CAD/CAM система ESPRIT за управление на машини с цифрово-програмно управление“, поясниха от Рапид Прогрес.


Компанията ще представи на вниманието на посетителите и новите продукти на CIMCO за редакция, визуализация и управление на CNC програми, Zyfra – решение за мониторинг в реално време и прогнозна поддръжка на машини, както и 3D принтери за персонални, професионални и производствени цели.„Нашата мисия е да предоставим най-добрите софтуерни решения за индустрията, успоредно с обучението и поддръжката им“, заявиха в заключение от Рапид Прогрес.


Повече информация за Рапид Прогрес ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Рапид Прогрес, SolidWorks

Още от Панаир 2018