Акценти

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Новини

 • Мобилна биосауна, 3D сканиране на сгради и уред срещу плесени и вируси са част от иновациите на МТП 2019

  Мобилна биосауна, 3D сканиране на сгради и уред срещу плесени и вируси са част от иновациите на МТП 2019

  „Иновативни технически открития в разнообразни сфери на приложение ще предложи на своите посетители тазгодишното издание на Международния технически панаир (МТП) в Пловдив“, научи Инженер.bg от организаторите на изложението. От МТП разкриха подробности за някои от най-любопитните предложения от участниците на 75-ото издание на престижния технологичен форум, който ще се проведе от 23 до 28 септември 2019 г. А ето и какви са те.

 • Най-голямата изложба на МТП „Машиностроене“ ще се фокусира върху Индустрия 4.0

  Най-голямата изложба на МТП „Машиностроене“ ще се фокусира върху Индустрия 4.0

  „Предстоящият 75-и Международен технически панаир и тази година обещава да предложи вълнуваща и разнообразна програма на своите посетители. Форумът ще се проведе от 23 до 28 септември и отново ще се превърне в средище на съвременните инженерни решения и платформа за обмяна на професионални контакти. Ще има пет специализирани изложби, а традиционно „Машиностроене“ ще бъде най-мащабната от тях“, съобщиха за Инженер.bg от панаира.

 • Фокус върху екологичните проблеми и представяне на „зелени“ решения по време на Енеко 2019

  Фокус върху екологичните проблеми и представяне на „зелени“ решения по време на Енеко 2019

  Тази година, в периода от 23 до 28 септември ще се проведе 75-ото издание на Международния технически панаир Пловдив. Форумът отново ще направи съпричастни своите посетители с последните високотехнологични решения от света на инженерните индустрии. Енеко ще обърне специално внимание върху най-новите средства за опазване на околната среда, съоръжения за пречистване на водата, използването на възобновяеми източници на енергия, оптимизирането на разходите на енергия и мн. др.

 • Русия ще е партньор на пловдивския Международен технически панаир през 2019 г.

  Русия ще е партньор на пловдивския Международен технически панаир през 2019 г.

  Русия ще бъде партньор на тазгодишния Международен технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември в гр. Пловдив, потвърдиха за Инженер.bg организаторите на изложението. Руската държава заема почетната четвърта позиция сред търговските партньори на Европейския съюз. Атрактивни за гостите на мащабния технически форум в Пловдив са новаторските високотехнологични решения, представени от руски фирми, университети и научни институти.

Статии и продукти

 • Насоки за отговорно поведение на пътя ще дават рали състезатели по време на „Ауто сити Пловдив 2019“

  Насоки за отговорно поведение на пътя ще дават рали състезатели по време на „Ауто сити Пловдив 2019“

  В рамките на предстоящия Международен технически панаир (МТП) в Пловдив ще се състои второто издание на кампанията „Отговорни на пътя“. Тя е част от специализираната изложба на „Ауто сити Пловдив 2019“ и цели да подобри безопасността на пътя. „Участие в инициативата ще вземат рали пилоти, които ще разяснят какви опасности крие шофирането с висока скорост. Посетителите ще получат и насоки как безопасно да управляват своите превозни средства“, научи Инженер.bg от организаторите на изложението.

 • Панаирният комплекс в Пловдив – мащабен и многофункционален

  Панаирният комплекс в Пловдив – мащабен и многофункционален

  Септември настъпи и остават едва няколко седмици до началото на Международния технически панаир (МТП), който се провежда в рамките на Международен панаир Пловдив. Тазгодишното 75-о издание на престижния форум за технологии ще се състои в периода от 23 до 28 септември, а множество фирми вече са заявили своето участие. Панаирът е сред най-големите технологични събития. Той се завръща с нова концепция, която цели да организира панаирното пространство, обособявайки тематични и демонстрационни зони.

 • Да си припомним историята около създаването на Международния панаир Пловдив

  Да си припомним историята около създаването на Международния панаир Пловдив

  Международният панаир в Пловдив е събитие с дългогодишна история и затвърдени традиции и днес е едно от най-мащабните изложбени институции в Югоизточна Европа. Вече 127 години панаирът има ключова роля за развитието на икономиката и продължава да изпълнява своята функция да бъде притегателен център за производители от едни от най-бързо прогресиращите отрасли в индустрията. А есенното издание на Международния технически панаир се е превърнало в емблематично събитие.

 • Какво видяхме на Международния технически панаир Пловдив през 2018 г.?

  Какво видяхме на Международния технически панаир Пловдив през 2018 г.?

  Общо 586 изложители от 34 страни се включиха в 74-ото издание на Международния технически панаир в гр. Пловдив. Събитието се проведе от 24 до 29 септември 2018 г. Панаирът привлече над 26 000 посетители. В рамките на форума се проведоха 11 специализирани изложби, в които бяха демонстрирани най-новите технологични решения в някои от най-динамичните инженерни области. Едно от най-атрактивните събития бе Auto City Пловдив, по време на което посетителите имаха шанс да се докоснат до последните модели на водещи автомобилни производители.

ПРОМО.bg

 • Siemens NX CAM

  Siemens NX CAM

  Siemens NX CAM – един CAM за всички задачи и CNC машини във вашата фирма – на специална промоционална цена от SpaceCAD! Само сега можете да имате висок клас CAM софтуер с 40% отстъпка.

 • Стенни газови котли De Dietrich, серия PMC-S

  Стенни газови котли De Dietrich, серия PMC-S

  Със стенни газови котли De Dietrich се снабди – уют, удобство и топлина още сега си подари. Не отлагай и не се бави, а неустоимата оферта за газови котли De Dietrich, серия PMC-S от Рувекс ти грабни!

 • Есенна кампания на Danfoss

  Есенна кампания на Danfoss

  Как да се подготвите за зимния сезон в три стъпки с Danfoss? 1. Заменете радиаторните си термостати. 2. Редуцирайте разходите си за отопление. 3. Насладете се на освежаваща безалкохолна бира Birell.

 • Система против отлагане на котлен камък Dropson

  Система против отлагане на котлен камък Dropson

  Технология, вдъхновена от дъжда. Механизъм, имитиращ изменението на калция във въглеродния баланс на водата. С Dropson сигурната защита от котлен камък! А сега на супер цена от Аква Системи!