Статии

 • Водещи технологични компании събира Международният технически панаир в Пловдив тази есен

  Водещи технологични компании събира Международният технически панаир в Пловдив тази есен

  От 23 до 28 септември 2019 г. ще се проведе 75-ото издание на Международния технически панаир в Европейската столица на културата за 2019 г. – Пловдив. Събитието е едно от най-мащабните технологични изложения на Балканите. „И тази година по време на събитието посетителите ще имат възможност да се запознаят с последните тенденции в техническите индустрии, а компаниите ще демонстрират своите най-нови продукти и иновативни технологии“, съобщиха за Инженер.bg организаторите.

 • Международен технически панаир Пловдив – 75 години място за среща на технологичните иновации

  Международен технически панаир Пловдив – 75 години място за среща на технологичните иновации

  Международният технически панаир (МТП) Пловдив е събитие със 75-годишна традиция, което тази година ще се проведе в рамките на седмицата от 23 до 28 септември. Панаирът е платформа за атрактивно представяне на най-новите постижения на стотици компании от някои от най-динамично развиващите се икономически отрасли. „Всяка година бизнес форумът среща лидерите в технологичните сфери от България и света с професионална публика“, заявиха за Инженер.bg от МТП Пловдив.

 • Един от посетителите на МТП-Пловдив 2018 ще си тръгне с чисто нов лек автомобил по избор

  Един от посетителите на МТП-Пловдив 2018 ще си тръгне с чисто нов лек автомобил по избор

  Посетителят, изтеглил печелившия билет на Ауто сити Пловдив 2018, ще има възможност да направи своя избор между 7 атрактивни модела автомобила. Специализираната изложба, чийто партньор е банка ДСК, ще бъде отворена до 29 септември т.г., в рамките на Международния технически панаир Пловдив. „Всичките седем автомобила, измежду които ще избира победителя, съчетават комфорт, модерни системи за сигурност на пътя и улесняване на шофирането”, информираха от МТП-Пловдив.

 • Хенкел България: Новите уплътнители Loctite NS 5540 и NS 5550 са устойчиви на екстремни температури и в тежки условия

  Хенкел България: Новите уплътнители Loctite NS 5540 и NS 5550 са устойчиви на екстремни температури и в тежки условия

  Henkel обогати продуктовата си гама с две нови уплътняващи решения, разработени специално за работа при екстремни температури. „Loctite NS 5540 и NS 5550 предпазват сглобките от течове при високи температури и налягания, при наличие на химикали, пара, въглеводороди, газове и други работни флуиди, както и в тежки условия на работната среда като цяло“, съобщиха за Инженер.bg от Хенкел България, част от структурата на гиганта Henkel у нас.

 • Международният панаир в Пловдив създава нови хоризонти за бизнеса

  Международният панаир в Пловдив създава нови хоризонти за бизнеса

  Международният панаир в Пловдив е едно от водещите изложения на Балканите, което създава широки възможности за развитието на бизнеса, в съответствие с водещите световни тенденции в науката и техниката. Президентът на Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, Ари Бриенен дава следната оценка на проявата: „Международен панаир Пловдив инвестира в модерни услуги и в инфраструктура, за да запази своята силна позиция в Югоизточна Европа“.

 • Международният конкурс за панаирен плакат ще представи изкуството в света на бизнеса по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният конкурс за панаирен плакат ще представи изкуството в света на бизнеса по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният конкурс за панаирен плакат отново ще заеме своето почетно място по време на 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив от 24 до 29 септември т.г. „Проявата е единствена по рода си. Идеята е да се покаже приносът на изкуството в рекламните послания на бизнеса”, съобщиха за Инженер.bg организаторите на конкурса от МТП-Пловдив.

 • Онлайн порталът b2portal – активен помощник на участниците в Международния технически панаир Пловдив

  Онлайн порталът b2portal – активен помощник на участниците в Международния технически панаир Пловдив

  Онлайн порталът на изложителя b2portal е специално замислен да осигури достъп до полезна информация за случващото се около поредното издание на Международния технически панаир Пловдив. „С негова помощ всеки изложител, съизложител или подизложител ще получава постоянен достъп до полезна за него информация, свързана с участието му. Например той ще може да проследи кои от поканените от него партньори са посетили проявата”, информираха за Инженер.bg организаторите на събитието.

 • Международен панаир Пловдив: Златните медали от Есенния технически панаир са едно от най-значимите пазарни отличия

  Международен панаир Пловдив: Златните медали от Есенния технически панаир са едно от най-значимите пазарни отличия

  74-ото издание на Международния технически панаир, един от най-представителните български форуми за инвестиционни стоки и технологии, ще отвори врати в периода от 24 до 29 септември в Пловдив, за да демонстрира тенденциите в над 100 бранша на икономиката. „По традиция, всяка година, по време на изложението се провеждат и конкурсите за златен медал и дизайн на изложбената експозиция, продукт и опаковка“, информираха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив.

 • Сериозен интерес от страна на чуждестранни изложители към МТП-Пловдив 2018

  Сериозен интерес от страна на чуждестранни изложители към МТП-Пловдив 2018

  В края на месец септември, от 24 до 29 гр. Пловдив ще е домакин на 74-ото издание на Международния технически панаир. Изложението се провежда в Града на тепетата от 1892 г. насам и е един от най-престижните търговско-промишлени форуми в България. По традиция то събира на едно място огромен брой изложители и посетители. В разгара на подготовката на тазгодишното издание, организаторите разказаха пред Инженер.bg за това какви фирми привлича то и кои са основните му посетители.

 • Големите имена зад Международния панаир в Пловдив

  Големите имена зад Международния панаир в Пловдив

  Историята на Пловдивския международен панаир датира от далечната 1892 г. И оттогава най-мащабното бизнес изложение у нас не спира да се развива. Но знаем ли кои личности стоят зад значимия форум в Града под тепетата? Екипът на Инженер.bg се срещна с организаторите от Международния панаир, за да ни разкажат за тези предприемчиви и талантливи професионалисти, благодарение на които днес можем да се похвалим с активните международни позиции на нашето изложение. Тук са имената на Григор Начович, Хенрих Майер, Златьо Бояджиев и мн. др.

Още от Панаир 2019