Статии

Международен панаир Пловдив: Златните медали от Есенния технически панаир са едно от най-значимите пазарни отличия

04.07.2018 г.

74-ото издание на Международния технически панаир, един от най-представителните български форуми за инвестиционни стоки и технологии, ще отвори врати в периода от 24 до 29 септември в Пловдив, за да демонстрира тенденциите в над 100 бранша на икономиката. „По традиция всяка година по време на изложението се провеждат и конкурсите за златен медал и дизайн на изложбената експозиция, продукт и опаковка“, информираха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив.

 

„Златните медали, присъждани по време на панаира, се превърнаха в едно от най-значимите български пазарни отличия за иновативни продукти с високо качество“, коментираха организаторите.

 


В миналогодишното издание на Международен технически панаир – Пловдив с най-много впечатляващи новости се откроиха категориите Електроника, електротехника, роботика, информационни технологии, телекомуникации" и „Енергетика, екология, технология и управление на водите, химическа промишленост“, където бяха присъдени по десет златни медала. Останалите 16 медала си поделиха продукти от другите три категории в конкурса: „Машиностроене“, „Транспорт и автосервизно оборудване“ и „Строителство“.

 

По време на панаира изложителите участват и в друго пряко съревнование – за призовите места в конкурса за дизайн на изложбена експозиция, на промишлено изделие и на опаковка. На отличените с първа награда се връчва символна пластика „Кристален тетраедър” и грамота, а номинираните изложители се отличават с грамоти. Грамоти получат и авторите на дизайна на наградените продукти.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от Панаир 2019