Събития

 • Съвременни и практични решения от стомана и сплави за строителството ще предложи фирма Рапид в рамките на МТП

  Съвременни и практични решения от стомана и сплави за строителството ще предложи фирма Рапид в рамките на МТП

  И през 2019 г. фирма Рапид ще вземе участие в Международния технически панаир в Пловдив, за да представи атрактивни продукти, намиращи приложение в бита, индустрията и строителството. „Очакваме посетителите на панаира на изложбена площ XIII-22. По време на техническия форум специалистите ще могат да се запознаят с дейността ни и да открият решения от стомана и сплави, подходящи както за външни пространства, така и за интериора“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Технологии според изискванията на Индустрия 4.0 с доказано немско качество ще покаже Ритал на МТП Пловдив

  Технологии според изискванията на Индустрия 4.0 с доказано немско качество ще покаже Ритал на МТП Пловдив

  Традиции, иновативност и високи стандарти за качество – това са думите, които описват световния производител на индустриални шкафове и табла Rittаl, чиито решения в България предлага дъщерното му дружество – Ритал. „За поредна година ще подкрепим Международния технически панаир в Пловдив. Нашите най-нови предложения – сред които 3D лазерна машина Perforex LC и системата Ri4Power, ще откриете в изложбена палата 13, щанд 13G1“, заявиха за Инженер.bg от Ритал.

 • С какво ще впечатли Ритбул посетителите на МТП 2019 в Пловдив? Разберете на предстоящото издание на изложението

  С какво ще впечатли Ритбул посетителите на МТП 2019 в Пловдив? Разберете на предстоящото издание на изложението

  Фирма Ритбул и тази година ще бъде сред участниците в Международния технически панаир (МТП) в Пловдив. При всяко свое участие българската компания впечатлява посетителите с разнообразното си продуктово портфолио и 2019 г. няма да направи изключение. „На щанд A1 в палата 13, в която ще се проведе изложбата „Стройтех“, ще представим на гостите на изложението всичко най-ново от нашите партньори“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Какви са тенденциите в индустриалната теглоизмервателна техника? Вижте на щанда на Мари-Бентц на МТП Пловдив

  Какви са тенденциите в индустриалната теглоизмервателна техника? Вижте на щанда на Мари-Бентц на МТП Пловдив

  Фирма Мари-Бентц е български производител и доставчик на индустриална тегло-измервателна техника, който е един от пионерите в тази сфера у нас. И тази година, по време на пловдивския Международен технически панаир (МТП), дружеството ще представи палитрата си от технологични решения. „Ще се радваме да се срещнем с нашите партньори и клиенти на щанд 10B4 в палата 10, посветена на изложбата „Стройтех“, съобщиха за Инженер.bg от Мари-Бентц.

 • Костал Аутомотив България ще участва за втора поредна година в Международния технически панаир в Пловдив

  Костал Аутомотив България ще участва за втора поредна година в Международния технически панаир в Пловдив

  „За втора поредна година Костал Аутомотив България ще вземе участие в Международния технически панаир в Пловдив. Очакваме посетителите на изложението на щанда ни, който ще е разположен в палата 3. Ще бъдем част от специализираната изложба Auto City Пловдив 2019“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. В рамките на 75-ото издание на техническия форум компанията отново ще представи разнообразието от електронни и мехатронни елементи, които разработва и произвежда.

 • Изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ – обновена и с акцент върху сервизното оборудване

  Изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ – обновена и с акцент върху сервизното оборудване

  Автомобилната изложба „Ауто сити Пловдив 2019“ и тази година ще бъде част от програмата на Международния технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември.Изложбата представя всичко най-ново в автомобилната и транспортна промишленост. В рамките на специализираното събитие посетителите ще научат как могат изцяло да модернизират своя автомобил и ще видят най-новите модели на леки автомобили, пикапи, автобуси, камиони, джипове, ванове, почистващи и сметосъбиращи машини.

 • Bulgarian Digital Week 2019 ще представи най-новото от областта на дигитализацията

  Bulgarian Digital Week 2019 ще представи най-новото от областта на дигитализацията

  Поредната инициатива от събитийната програма на 75-ото издание на Международния технически панаир е изложението Bulgarian Digital Week 2019, което в периода от 23 до 28 септември 2019 г. ще представи най-актуалните технологии в ИТ сферата. Bulgarian Digital Week 2019 ще бъде разделено на отделни направления, като основно от тях ще бъде Digital Expo, което ще се проведе в рамките на 6 дни. ИТ компании от България и чужбина с разнообразни сфери на дейност ще демонстрират своите технологични открития, намиращи приложение в бизнеса и във всекидневния живот.

 • Компании с екологични решения и специално участие на производители от Беларус по време на Енеко 2019

  Компании с екологични решения и специално участие на производители от Беларус по време на Енеко 2019

  Енеко е една от петте изложби, които са част от съпътстващата програма на Международния технически панаир в Пловдив. На тях ще бъдат представени последните технологии в разнообразни инженерни индустрии. Тази година се предвижда над 30 000 да бъдат посетителите от България и чужбина, както и повече от 700 изложители да вземат участие в техническия форум, който ще се проведе от 23 до 28 септември 2019 г, съобщиха за Инженер.bg организаторите. А ето и какво да очакваме по време на изложбата.

 • МТП 2019 с акцент върху най-новите постижения в областта на дигиталните технологии

  МТП 2019 с акцент върху най-новите постижения в областта на дигиталните технологии

  Тазгодишното издание на Международния технически панаир Пловдив се завръща с нова концепция и разнообразна събитийна програма. Изложението ще постави фокус върху дигитализацията и последните инженерни постижения в областта на информационните технологии. Посетителите ще имат възможността да се докоснат до всичко най-ново в тази сфера по време на дигиталната седмица „ДиТех“, която ще се проведе в рамките на традиционната изложба „Инфотех“.

 • Нашият екип ви очаква на 75-ия Международен технически панаир Пловдив на щанд 13C10

  Нашият екип ви очаква на 75-ия Международен технически панаир Пловдив на щанд 13C10

  До началото на 75-ото издание на Международния технически панаир Пловдив 2019 остават по-малко от два месеца. Тазгодишното събитие ще премине под знака на нова концепция, разнообразна програма от събития, сред които IT кариерен форум, специализирани изложби и разбира се, отново с нашето участие и медийна подкрепа. За първи път тази есен щандът ни ще бъде в Палата 13-та, посветена на Машиностроенето – най-голямата изложба в рамките на Панаира.

Още от Панаир 2019