Събития

 • Разнообразни и иновативни технологични решения очакват посетителите на Стройтех 2019

  Разнообразни и иновативни технологични решения очакват посетителите на Стройтех 2019

  И тази година едно от най-престижните събития в сферата на строителството – Стройтех 2019, ще събере на едно място водещи компании, които ще представят последните си технологични постижения, съобщиха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив, организатор на събитието. Изложбата, част от програмата на Международния технически панаир (МТП) Пловдив, ще се проведе в рамките на седмицата от 23 до 28 септември 2019 г. Предвиждат се повече от 700 участници и над 30 000 посетители.

 • Атрактивни конкурси са част от програмата на Международния технически панаир 2019

  Атрактивни конкурси са част от програмата на Международния технически панаир 2019

  Международният технически панаир (МТП) в Пловдив отново предлага богата и разнообразна програма, съпътстваща изложението. Част от нея са трите конкурса, които ще се проведат в рамките и на тазгодишното издание на престижния бизнес форум. „Златните медали, връчени от МТП Пловдив, са повод за гордост за своите носители. Очакваме с нетърпение да видим кои ще са тазгодишните големи победители“, коментираха за Инженер.bg организаторите. Първата от надпреварите е Конкурсът за иновативни продукти.

 • Последните тенденции в автомобилната индустрия ще бъдат представени на Auto City Пловдив 2019

  Последните тенденции в автомобилната индустрия ще бъдат представени на Auto City Пловдив 2019

  В рамките на 75-ото издание на Международния технически панаир ще се проведе специализираната изложба Auto City Пловдив. На нея ще бъде презентирано голямо разнообразие от автомобили, специализирани транспортни средства, авточасти, принадлежности, оборудване, тунинг материали и др., предназначени за различни целеви групи и намиращи широко приложение в множество професионални сфери, съобщиха за Инженер.bg организаторите.

 • Дигиталните технологии на фокус по време МТП 2019 със специалното събитие ДиТех

  Дигиталните технологии на фокус по време МТП 2019 със специалното събитие ДиТех

  Тазгодишното издание на Международния технически панаир в Пловдив ще зарадва своите посетители с разнообразни и любопитни събития. В рамките на изложението ще се проведат пет специални изложби със съпътстващи събития, а едно от тях ще бъде ДиТех. „Проявата е част от изложбата за дигитални и информационни технологии Инфотех“, уточниха за Инженер.bg организаторите. Инициативата е посветена на технологиите от последно поколение в сферата на телекомуникациите, информатиката, цифровизацията.

 • Стартира записването за участие в Международния технически панаир 2019 в Пловдив

  Стартира записването за участие в Международния технически панаир 2019 в Пловдив

  Вече стартира записването за участие в 75-ото издание на Международния технически панаир, който ще се проведе в гр. Пловдив от 23 до 28 септември 2019 г., информираха за Инженер.bg организаторите. Част от Международен панаир Пловдив, той е един от най-мащабните индустриални форуми на Балканския полуостров. Събитието предоставя възможност на компании от технологичните сектори да представят своите най-нови продукти и услуги.

 • Хидро-Хикс демонстрира „хитове“ във висококачествената обработка на водите за здравословен живот

  Хидро-Хикс демонстрира „хитове“ във висококачествената обработка на водите за здравословен живот

  Богато разнообразие от високотехнологични продукти за обработка на води демонстрира Хидро-Хикс-България на своята изложбена площ по време на Международния технически панаир в Пловдив, който привлече посетители от различни държави в края на септември т.г. „В стремежа си да бъдем полезни за потребителите, които търсят здравословен и удобен начин на живот, ние се постарахме да покажем на щанда ни най-съвременни инсталации за пречистване и обработка на води“, споделиха от Хидро-Хикс.

 • Tехника за прецизно водоструйно рязане и консумативи за ерозийни машини представи Галика на МТП-Пловдив

  Tехника за прецизно водоструйно рязане и консумативи за ерозийни машини представи Галика на МТП-Пловдив

  Иновативна техника и технологии за металообработка на световни производители посрещнаха посетителите на двата изложбени щанда на фирма Галика в палата 14 в рамките на Международен технически панаир – Пловдив, който се проведе между 24 и 29 септември т.г. Особен интерес предизвикаха представената технология за прецизно рязане с водна струя, както и множество икономически изгодни решения като дейонизиращи смоли и високоефективни филтри за EDM машини.

 • ЛД представи за първи път у нас нови серии регулатори за налягане и късоходови цилиндри на Camozzi

  ЛД представи за първи път у нас нови серии регулатори за налягане и късоходови цилиндри на Camozzi

  Нова серия късоходови цилиндри, електронни пропорционални регулатори и ново попълнение на гамата прецизни регулатори за налягане на доказания италианския производител на пневматични компоненти Camozzi представи за първи път у нас фирма ЛД по време на тазгодишния Международен технически панаир в Пловдив. Сред новостите на щанда на компанията място намери още и най-новата серия прецизни акумулаторни винтоверти на Ingersoll Rand.

 • С „украсен“ с технически новости щанд Ритбул посрещна посетителите на 74-ото издание на Техническия панаир

  С „украсен“ с технически новости щанд Ритбул посрещна посетителите на 74-ото издание на Техническия панаир

  С модерен, интересен и атрактивен щанд, изпъстрен с богато разнообразие от електроапаратура, инструменти и средства за автоматизация, изпъкна сред изложителите водещата българска търговска компания Ритбул на тазгодишното, 74-то издание на Международен технически панаир – Пловдив. Във фокуса на участието на фирмата бяха последните технологични разработки на нейните чуждестранни партньори – доказани брандове от света на индустрията.

 • Мари-Бентц демонстрира модерни решения в теглоизмерването на изложбения си щанд на МТП-Пловдив 2018

  Мари-Бентц демонстрира модерни решения в теглоизмерването на изложбения си щанд на МТП-Пловдив 2018

  Съвременни решения в индустриалната теглоизмервателна техника демонстрира водещият производител и доставчик Мари-Бентц по време на най-новото издание на Международен технически панаир – Пловдив. Гостите на форума имаха шанса да се запознаят с последните разработки на компанията на автомобилни, Ж.П., платформени, кранови, ценообразуващи и лабораторни везни, тензодатчици, претегляща електроника, както и индустриални системи за измерване на тегло, идентификационни системи и др.

Още от Панаир 2019