Събития

 • Официална церемония даде старт на 75-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив

  Официална церемония даде старт на 75-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив

  Днес, 23 септември, стартира 75-ото издание на МТП в Пловдив. „Близо 600 фирми от 34 държави ще представят най-новите си разработки в едни от най-динамично развиващите се инженерни направления“, обявиха за Инженер.bg организаторите. На официалното откриване присъстваха политически представители от България и Русия, сред които министър-председателят г-н Бойко Борисов и зам.-министърът на науката и висшето образование на Руската федерация г-жа Наталия Бочарова.

 • Филтри за химическата промишленост представя Унистър по време на ЕНЕКО в рамките на МТП Пловдив 2019

  Филтри за химическата промишленост представя Унистър по време на ЕНЕКО в рамките на МТП Пловдив 2019

  Фирма Унистър е сред участниците в 75-ия Международен технически панаир в Пловдив, който започна днес, 23 септември, и ще продължи до 28 септември 2019 г. Българската компания е тясноспециализирана в предоставянето на оборудване и филтри за химическата промишленост и ще бъде част от изложбата „Енеко“ в рамките на ежегодния технически форум. Всички заинтересовани могат да се запознаят с продуктовото портфолио на Унистър на щанд F2 в палата 2.

 • Галика отново на МТП Пловдив! Вижте най-новите решения с швейцарска прецизност за машиностроенето

  Галика отново на МТП Пловдив! Вижте най-новите решения с швейцарска прецизност за машиностроенето

  Сред компаниите, които традиционно са част от участниците на Международния технически панаир, е фирма Галика България – клон на международната компания Galika AG. „На 75-ото издание на техническия форум този септември отново ще представим най-новите технологични решения, които предлагаме. Екипът ни ще се радва да се срещне с гостите на изложението в палата 13, в която ще се проведе изложбата „Машиностроене“, съобщиха за Инженер.bg от дружеството.

 • Какви са тенденциите в обработката на метал и машиностроенето ще разберем от Содибул по време на МТП 2019

  Какви са тенденциите в обработката на метал и машиностроенето ще разберем от Содибул по време на МТП 2019

  Содибул е компания, развиваща своята дейност в сферата на машиностроенето и металообработването. Тя предлага разнообразни продукти на водещи фирми от цял свят. „Тази година ще бъдем сред изложителите в Международния технически панаир (МТП) Пловдив. На щанд E5 в палата 13, посветена на панаирната изложба „Машиностроене“, ще презентираме най-новите предложения от нашето богато портфолио“, обявиха за Инженер.bg от Содибул.

 • Каква е ролята на роботите в индустрията? Разберете от екипа на БГ Роботи по време на МТП Пловдив

  Каква е ролята на роботите в индустрията? Разберете от екипа на БГ Роботи по време на МТП Пловдив

  В кои отрасли на индустрията най-често се интегрират роботи и какви са най-новите тенденции в роботизацията и автоматизацията на промишлените процеси можем да научим от фирма БГ Роботи (Витто ООД) по време на тазгодишния Международен технически панаир.„Очакваме с нетърпение да се срещнем с нашите партньори и колеги, за да представим най-новите постижения в областта на интелигентните инженерни решения за внедряване в промишлеността”, информираха за Инженер.bg от компанията.

 • Съвременни и практични решения от стомана и сплави за строителството ще предложи фирма Рапид в рамките на МТП

  Съвременни и практични решения от стомана и сплави за строителството ще предложи фирма Рапид в рамките на МТП

  И през 2019 г. фирма Рапид ще вземе участие в Международния технически панаир в Пловдив, за да представи атрактивни продукти, намиращи приложение в бита, индустрията и строителството. „Очакваме посетителите на панаира на изложбена площ XIII-22. По време на техническия форум специалистите ще могат да се запознаят с дейността ни и да открият решения от стомана и сплави, подходящи както за външни пространства, така и за интериора“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Технологии според изискванията на Индустрия 4.0 с доказано немско качество ще покаже Ритал на МТП Пловдив

  Технологии според изискванията на Индустрия 4.0 с доказано немско качество ще покаже Ритал на МТП Пловдив

  Традиции, иновативност и високи стандарти за качество – това са думите, които описват световния производител на индустриални шкафове и табла Rittаl, чиито решения в България предлага дъщерното му дружество – Ритал. „За поредна година ще подкрепим Международния технически панаир в Пловдив. Нашите най-нови предложения – сред които 3D лазерна машина Perforex LC и системата Ri4Power, ще откриете в изложбена палата 13, щанд 13G1“, заявиха за Инженер.bg от Ритал.

 • С какво ще впечатли Ритбул посетителите на МТП 2019 в Пловдив? Разберете на предстоящото издание на изложението

  С какво ще впечатли Ритбул посетителите на МТП 2019 в Пловдив? Разберете на предстоящото издание на изложението

  Фирма Ритбул и тази година ще бъде сред участниците в Международния технически панаир (МТП) в Пловдив. При всяко свое участие българската компания впечатлява посетителите с разнообразното си продуктово портфолио и 2019 г. няма да направи изключение. „На щанд A1 в палата 13, в която ще се проведе изложбата „Стройтех“, ще представим на гостите на изложението всичко най-ново от нашите партньори“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Какви са тенденциите в индустриалната теглоизмервателна техника? Вижте на щанда на Мари-Бентц на МТП Пловдив

  Какви са тенденциите в индустриалната теглоизмервателна техника? Вижте на щанда на Мари-Бентц на МТП Пловдив

  Фирма Мари-Бентц е български производител и доставчик на индустриална тегло-измервателна техника, който е един от пионерите в тази сфера у нас. И тази година, по време на пловдивския Международен технически панаир (МТП), дружеството ще представи палитрата си от технологични решения. „Ще се радваме да се срещнем с нашите партньори и клиенти на щанд 10B4 в палата 10, посветена на изложбата „Стройтех“, съобщиха за Инженер.bg от Мари-Бентц.

 • Костал Аутомотив България ще участва за втора поредна година в Международния технически панаир в Пловдив

  Костал Аутомотив България ще участва за втора поредна година в Международния технически панаир в Пловдив

  „За втора поредна година Костал Аутомотив България ще вземе участие в Международния технически панаир в Пловдив. Очакваме посетителите на изложението на щанда ни, който ще е разположен в палата 3. Ще бъдем част от специализираната изложба Auto City Пловдив 2019“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. В рамките на 75-ото издание на техническия форум компанията отново ще представи разнообразието от електронни и мехатронни елементи, които разработва и произвежда.

Още от Панаир 2019