Събития

Стартира записването за участие в Международния технически панаир 2019 в Пловдив

15.07.2019 г.

Вече стартира записването за участие в 75-ото издание на Международния технически панаир, който ще се проведе в гр. Пловдив от 23 до 28 септември 2019 г., информираха за Инженер.bg организаторите. Част от Международен панаир Пловдив, той е един от най-мащабните индустриални форуми на Балканския полуостров. Събитието предоставя възможност на компании от технологичните сектори да представят своите най-нови продукти и услуги. 


 


Панаирът е подходяща платформа и за осъществяване на професионални контакти в едни от най-бързо развиващите се инженерни индустрии. Тази година организаторите обещават да осигурят условия, съобразени с индивидуалността на участниците, за да може всеки от тях да презентира възможно най-ефективно своята дейност. Организаторите отново предлагат преференциални оферти за рано заплатилите участие или компаниите, включващи се за поредна година в панаира.


Част от програмата тази година ще бъдат пет специализирани изложби. На тях ще се представят най-новите тенденции в областта на автомобилната и транспортната индустрия, енергетиката, екологията, химията и управлението на водите, информационните и дигиталните технологии, машиностроенето, роботиката, строителната техника, електротехника и др.


Международният технически панаир всяка година се радва на сериозен интерес от страна на специалистите, като на тазгодишното издание се очаква броят на посетителите от България и цяла Европа да надхвърли 25 000 души.


Ако все още не сте заявили своето участие, научете повече ТУК.


Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от Панаир 2019