Събития

Разнообразни и иновативни технологични решения очакват посетителите на Стройтех 2019

17.07.2019 г.

И тази година едно от най-престижните събития в сферата на строителството – Стройтех 2019, ще събере на едно място водещи компании, които ще представят последните си технологични постижения, съобщиха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив, организатор на събитието. Изложбата, част от програмата на Международния технически панаир (МТП) Пловдив, ще се проведе в рамките на седмицата от 23 до 28 септември 2019 г. МТП вече 75 години обединява компании-лидери в инженерните индустрии и представя най-новите им постижения. Тазгодишното издание предвижда повече от 700 участници и над 30 000 посетители от България и Европа.


 

Специализираната изложба обещава да представи на посетителите си цялостна палитра от технологии за всички строителни дейности. Водещи компании в производството на бетонни възли, покривни конструкции, изолации, изделия от ковано желязо, отоплителни системи, интериорни продукти са само част от изложителите на Стройтех 2019. Инициативата ще се допълни и от многообразиетона продукти в сферата на електротехниката и електрониката.

 

Особено интересна, както и релевантна на развитото пътно строителство в областта, ще бъде специално обособената зона, където ще бъдат представени най-популярните пътсно-строителни машини отвисок клас.

 

Организаторите на техническия форум повдигнаха завесата и относно новите попълнения сред изложителите. Измежду тях е голям производител на компресори, а немска компания ще представи последен модел челни товарачи, дизелови и газови генератори.

 

По време на Стройтех 2019 ще се състои и премиерата за българския пазар и на най-новите продукти, необходими за производството на ПВЦ дограми и врати за дома.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от Панаир 2019