Събития

Атрактивни конкурси са част от програмата на Международния технически панаир 2019

15.07.2019 г.

Международният технически панаир (МТП) в Пловдив отново предлага богата и разнообразна програма, съпътстваща изложението. Част от нея са трите конкурса, които ще се проведат в рамките и на тазгодишното издание на престижния бизнес форум. „Златните медали, връчени от МТП Пловдив, са повод за гордост за своите носители. Очакваме с нетърпение да видим кои ще са тазгодишните големи победители“, коментираха за Инженер.bg организаторите.

 

 

 

Първата от надпреварите е Конкурсът за иновативни продукти. „В предходното издание на панаира бяха връчени общо 29 златни медала, като това е инай-високото пазарно отличие в българската индустрия”, посочиха от МТП Пловдив.

 

Конкурсът за дизайн се организира в сътрудничество с Националната асоциация за дизайн и реклама, като включва категориите: Изложбена експозиция, Промишлено изделие и Опаковка.

 

Третата конкурсна проява е единственият по рода си Международен конкурс за панаирен плакат. Той цели да покаже напредъка на графичния дизайн в областта на изложенията и се провежда в сътрудничество с Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI).


Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от Панаир 2019