Събития

ЛД представи за първи път у нас нови серии регулатори за налягане и късоходови цилиндри на Camozzi

16.10.2018 г.

Нова серия късоходови цилиндри, електронни пропорционални регулатори и ново попълнение на гамата прецизни регулатори за налягане на доказания италианския производител на пневматични компоненти Camozzi представи за първи път у нас фирма ЛД по време на тазгодишния Международен технически панаир в Пловдив. Сред новостите на щанда на компанията място намери още и най-новата серия прецизни акумулаторни винтоверти на Ingersoll Rand.„PR е серия прецизни регулатори за налягане. Тази година Camozzi разшири гамата като добави и модел с портове на 3/8”, подходящ за приложения, които изискват много точно и стабилно регулиране на налягането на въздуха“, разказаха пред екипа на Инженер.bg от ЛД. „Конструкцията с три мембрани гарантира реакция, дори при възникване на най-малки колебания на налягането. Тези регулатори на налягане се характеризират с компактни размери и осигуряват голям дебит. Входящото налягане е до 12 bar, а това на изхода в различни обхвати е от 0.05 до 10 bar“, добавиха още те.


Изцяло нов продукт в продуктовото портфолио на Camozzi е серията RPA, която също бе сред основните експонати на щанда на компанията. „Това са късоходови цилиндри с кух двустранен прът, осигурен срещу превъртане. Те се предлагат в два размера (ø20 и ø30), голяма гама стандартни ходове и различни възможности за присъединяване“, обясниха от фирмата. „Компактните им размери и използваните технически решения ги правят подходящи за приложение в комбинация с вакуумни вендузи, роботизирани системи (End-of-Arm Tooling) и специално при производството на пластмасови детайли“, допълниха те.Развитието на пропорционалните технологии и все по-широкото им практическо приложение провокира италианския производител да създаде нова гама електронни пропорционални регулатори за налягане. „Новата серия MX2-...-RCE е резултат от комбинация на високия дебит, стабилната работа и здравината на серия MX2, с динамичните характеристики на пропорционалните регулатори K8P“, разясниха специалистите от ЛД. Те са подходящи за приложения, при които е необходимо прецизно регулиране на налягането в съответствие с изменението на определен входен сигнал. „Интегрираната в K8P технология позволява контрол на налягането на MX2 съобразно консумацията, както и бързата му промяна според управляващия сигнал“, поясниха от българското дружество.


Нова серия акумулаторни винтоверти на световноизвестния производител Ingersoll Rand също привлече погледите на фирмения щанд на ЛД в рамките на Пловдивския панаир. „Серия QX обхваща висок клас прецизни акумулаторни винтоверти с възможност за контрол на ъгъла, въртящия момент и скоростта. Новите изпълнения са с технически усъвършенствана конструкция и най-вече със значително подобрена функционалност на софтуера“, заявиха от компанията. „Инструментите показват непостигана досега точност и контрол благодарение на патентования трансдюсер за въртящ момент и положение. Мултифункционалният дисплей и безжичната комуникация дават възможност за пълен контрол върху работните процеси и интегриране със съществуващата във фабриката мрежа“, допълниха още те, уточнявайки, че фирма ЛД ООД поддържа всички артикули на склад в София.Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Панаир 2019