Събития

Мари-Бентц демонстрира модерни решения в теглоизмерването на изложбения си щанд на МТП-Пловдив 2018

12.10.2018 г.

Съвременни решения в индустриалната теглоизмервателна техника демонстрира водещият производител и доставчик Мари-Бентц по време на най-новото издание на Международен технически панаир – Пловдив. Гостите на форума имаха шанса да се запознаят с последните разработки на компанията на автомобилни, Ж.П., платформени, кранови, ценообразуващи и лабораторни везни, тензодатчици, претегляща електроника, както и индустриални системи за измерване на тегло, идентификационни системи и комплексни инженерни решения в областта на теглоизмерването.Други дейности, в които фирма Мари-Бентц е изявена и за които посетителите на щанда й имаха възможност да научат, бе производството и вграждането на датчици за различни селскостопански и индустриални машини и оборудване.

 

Фирмата извършва още внос, износ, монтаж и сервиз на електрохидравлични тласкачи и спирачки, релейна техника, оборудване за кранове и ел. двигатели. В тази област тя си партнира с наложили се световни производители като EHP-Wägetechnik, KERN, Vishay,  Pfister Weegtechniek, Bilanciai Group и EAW Relaistechnik.


„Продължаваме да разширяваме сътрудничеството си с доказали се индустриални фирми и наскоро стартирахме още едно важно партньорство – с немския лидер в производството на кранове и компоненти за тях, сред които накладки, барабанни и дискови спирачки и др., SHB Hebezeugbau“, обявиха пред екипа на Инженер.bg специалистите от Мари-Бентц.  Мари-Бентц предлага пълна гама кранови везни за измерване теглото на стоки и продукти за всякакви работни среди и приложения – цехове, леярни и складове, за строителството, селското стопанство, при тежки промишлени условия, в металургията и др. „Крановите везни могат да бъдат оборудвани с дистанционно устройство, дисплей, радио връзка, да имат достъп до интернет/етернет, принтер за разпечатване на измереното тегло или да бъдат включени в мрежа“, обясниха от компанията. 


За всички продукти, които Мари Бентц произвежда, компанията предлага гаранционен и следгаранционен сервиз. С помощта на собствената си калибровъчна лаборатория – „Лабор Бентц“, фирмата може да извършва калибриране на средства за измерване на маса, за които издава DKD-калибровъчен сертификат.


 

Информация за фирма Мари-Бентц – продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Панаир 2019