Събития

МТП 2019 с акцент върху най-новите постижения в областта на дигиталните технологии

05.08.2019 г.

Тазгодишното издание на Международния технически панаир Пловдив се завръща с нова концепция и разнообразна събитийна програма. Изложението ще постави фокус върху дигитализацията и последните инженерни постижения в областта на информационните технологии. Посетителите ще имат възможността да се докоснат до всичко най-ново в тази сфера по време на дигиталната седмица „ДиТех“, която ще се проведе в рамките на традиционната изложба „Инфотех“. 75-ото издание на престижния форум ще се проведе от 23 до 28 септември 2019 г.


 

Цифровите и блокчейн технологии, изкуственият интелект, комуникациите онлайн, дигиталният маркетинг са само част от направленията, които ще бъдат представени по време на „ДиТех“.

 

Дигиталните иновации са основен акцент и на най-новата информационна платформа на Инженер.БГ – ДигиталнаИндустрия.bg, която представя най-актуалните новини за тенденциите и технологиите в сферата на Индустрия 4.0.

 

Заповядайте на щанд 13C10 в Палата 13, където нашият екип ще ви разкаже повече за технологиите на бъдещето, както и за нашите най-нови проекти и идеи.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от Панаир 2019